Widok
Gorąco polecam Elka School w Rumi
Kurs rozpoczęłam 22.08 br. Moim instruktorem na jazdach był Pan Tomasz Majewski. Zajęcia teoretyczne prowadzone w sposób przystępny i interesujący z wykorzystaniem technik wizualnych i z nutką humoru. Super atmosfera, obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie. Jazda z panem Tomaszem M. była doskonałą nauką tego rzemiosła. Instruktor - z ogromną wiedzą, doświadczeniem, człowiek cierpliwy wyrozumiały, z super podejściem do kursanta. Gorąco polecam!!!
Egzamin zdałam za pierwszym razem. Wiele zawdzięczam Elka School i Panu Tomaszowi Majewskiemu. Serdecznie dziękuję i życzę wielu sukcesów.
Egzamin zdałam za pierwszym razem. Wiele zawdzięczam Elka School i Panu Tomaszowi Majewskiemu. Serdecznie dziękuję i życzę wielu sukcesów.
Moja ocena
ELKA SCHOOL Rumia
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Moimi instruktorami byli pan Zenon Potulski oraz pan Bogusław Pach-Rudnicki. Kurs rozpoczęłam w ferie br. a skończyłam dzisiaj. Zostało to zwieńczone zdaniem egzaminu teoretycznego i praktycznego bezbłędnie za pierwszym razem. Chciałabym bardzo serdecznie podziękować za współpracę oraz polecić zarówno szkołę jak i w/w instruktorów.