Widok
Gorąco polecam OSK mini i instruktora p. Łukasza :)
Słyszałem wiele dobrych opinii o tej szkółce, więc wybrałem się właśnie tam. Szczerze przyznaję, że to numer 1 w Gdańsku, nauka teoretyczna z p. Mariuszem jest prowadzona na luzie, wszystko jest jasne i konkretnie wytłumaczone. Lekarz na miejscu, więc nie trzeba załatwiać sobie badań. Ceny prawdopodobnie najniższe w Gdańsku, w mojej szkole była zniżka dla uczniów a i tak płaciłbym więcej, więc chyba mówi samo za siebie. Praktyka prowadzona na wysokim poziomie. Polecam instruktora p. Łukasza, ma poczucie humoru, dobrze tłumaczy, jest cierpliwy, błędy obraca w żart i na pewno dopilnuje, żebyście nauczyli się jeździć, zwraca uwagę na zachowanie na drodze i mówi co sprawdza egzaminator. Jazdy są na trasach egzaminacyjnych więc czujemy się lepiej podczas egzaminu i nic nas nie może zaskoczyć, jazdy odbywają się w tych samych Toyotach Yaris co egzamin w PORD'zie. Jestem zadowolony z tej szkółki, swoje godziny wyjeździłem z instruktorem Łukaszem, a tuż przed PORD'em wykupiłem jeszcze 5 h jazd również z moim instruktorem. Efekt? Zdałem za pierwszym razem, a nie uważam, że byłem jakimś najlepszym kursantem, po prostu OSK mini świetnie uczy!
Moja ocena
Mini - Szkoła Jazdy z Tradycjami
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6