Widok
Gorąco polecam! Zdane za pierwszym podejściem
Przez wiele lat rękoma i nogami wzbraniałam się przed zdawaniem na prawko. Kompletnie zielona i nieobyta z autem, nie byłam w stanie sobie wyobrazić siebie w roli kierowcy. Jednak w końcu przyszedł ten dzień gdzie rzuciłam rękawicę i zapisałam się na kurs. Już w biurze ośrodka po rozmowie z Panem Mariuszem wiedziałam że wybór był idealny . Teorię przeszłam expresowo :), co bardzo mi odpowiadało. Przed pierwszą jazdą był lęk i co teraz jednak dzięki cierpliwości instruktora jazdy z czasem stały się dla mnie przyjemnością. Spokojny, wyrozumiały i cierpliwy, krok po kroku nauczył mnie wszystkiego co było mi potrzebne do zdania egzaminu za pierwszym podejściem. A przede wszystkim dał mi poczucie, że dam radę wsiąść sama do auta i bezpiecznie dojechać do domu. Często miałam wrażenie, że wierzył we mnie bardziej niż ja sama. :) Atmosfera podczas jazd bardzo sympatyczna. Poznałam wszystkie trasy egzaminacyjne, zaznaczone miejsca i rzeczy na które trzeba uważać. Lepiej trafić nie mogłam. Pozdrawiam :)
Moja ocena
Mini - Szkoła Jazdy z Tradycjami
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6