Widok
Gorąco polecam- pełen profesjonalizm!!!
Od dawna szukałam weterynarza, który sprosta moim wymaganiom i mojego psiaka (czarny terrier rosyjski). Wkońcu trafiłam do przychodni Arkadia. Aron bardzo cierpiał, po wnikliwych badaniach, okazało się, że ma skręt powrózka nasiennego. Przeszedł odpowiednie leczenie i zabieg kastracji. Wszystko było wykonane profesjonalnie, dzisiaj Aron jest jak nowy- radosny i szcześliwy. Co ważniejsze nie ma oporów przed kolejnymi wizytami. Doskonałe podejście zarówno do psiaka, jak i właściciela. Arkadia jest przychodnia na bardzo wysokim poziomie.
Moja ocena
Arkadia
kategoria: Weterynarze
obsługa: 6
oferta: -
jakość usług: 6
podejście do zwierząt: -
pomoc merytoryczna: -
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Ale wtopa:-) Dwie opinie - p. Edyty i p. Julii z tego samego IP:)))
Ciekawe, czy to nie opinia napisana przez lekarza tejże Przychodni?:) Byłby jeszcze większy wstyd:)
Co do mojej opinii - nie ma co wchodzić w szczegóły - nie oceniłam fachowości lekarki, ale po prostu nie wydaje się być tak "autentycznie" miła... Dlatego więcej z usług tejże przychodni nie skorzystam.
Ciekawe, czy to nie opinia napisana przez lekarza tejże Przychodni?:) Byłby jeszcze większy wstyd:)
Co do mojej opinii - nie ma co wchodzić w szczegóły - nie oceniłam fachowości lekarki, ale po prostu nie wydaje się być tak "autentycznie" miła... Dlatego więcej z usług tejże przychodni nie skorzystam.