Widok
Gorąco polecam
Myślałam, że poszukiwania sukni ślubnej to będzie jakaś udręka. Oglądałam wiele kreacji w necie i żadna nie przypadła mi do gustu. Postanowiłam więc rozpocząć przygodę od sklepu Evinion i ... na nim skończyłam. Od razu rzuciło mi się w oczy kilka sukien. Po dogłębnej selekcji rozstały dwie i naprawdę ciężko było mi się zdecydować na którąś. W końcu wybrałam tą ładniejszą :)
Poza suknią jestem również bardzo zadowolona z obsługi. Właścicielka poświęciła mi dużo czasu (mimo że teoretycznie sklep powinien być już zamknięty), służyła dobrą radą i doświadczeniem. Była ze mną szczera i na siłę nie wmawiała, że w czymś dobrze wyglądam.
Zakup sukni okazał się przyjemnością. Oby również inne niezbędne zakupy poszły tak łatwo i szybko.
Poza suknią jestem również bardzo zadowolona z obsługi. Właścicielka poświęciła mi dużo czasu (mimo że teoretycznie sklep powinien być już zamknięty), służyła dobrą radą i doświadczeniem. Była ze mną szczera i na siłę nie wmawiała, że w czymś dobrze wyglądam.
Zakup sukni okazał się przyjemnością. Oby również inne niezbędne zakupy poszły tak łatwo i szybko.
Moja ocena
Evinion
kategoria: Salony mody ślubnej
obsługa: 6
oferta: 6
jakość asortymentu: -
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6