Gorąco polecam Panią Agnieszkę Gurzyńską! Korzystałam z terapii indywidualnej przez nią prowadzonej przez kilka miesięcy, nadal korzystam też jeszcze z terapii grupowej prowadzonej wspólnie z Panią Mają Górną. Długo wahałam się, czy udać się na terapię, byłam pewna obaw, czułam się zagubiona, nie wierzyłam że coś może mi pomóc, myślałam że poradzę sobie sama i nie potrzebuję terapeuty, wydawało mi się że terapia to fanaberia. Dziś ogromnie cieszę się, że zrobiłam ten krok i umówiłam się na pierwsze spotkanie. Pani Agnieszka bardzo pomogła mi odzyskać równowagę, poznać siebie samą, zidentyfikować moje problemy i stawić im czoła. Terapia u Pani Agnieszki i Pani Mai to nie tylko możliwość porozmawiania o swoich problemach, to coś znacznie więcej. Pani Agnieszka uzbroiła mnie w potężną dawkę wiedzy i umiejętności dzięki którym mogę już teraz sama radzić sobie z wyzwaniami codzienności i moim emocjami. Terapia to ogrom pracy własnej, czasem trudnej, ale na pewno się opłaca! Pod okiem Pani Agnieszki odzyskałam spokój i radość, czuję się dobrze ze sobą :) Bardzo dziękuję!