Mam problemy Z kregoslupem od roku wskutek wypadku przy pracy jakiego doznalem. Bole jakie mi towarzyszyly odbieraly chec do zycia. Bylem u kilku chiropraktykow I mam jakas skale porownania. Generalnie kazdy mowil Co innego a efekty leczenia rozne czasami bywalo nawet gorzej. U Pana Pawla juz po pierwszej wizycie poczulem sie duzo lepiej I bez problemu poradzil sobie z problemami z ktorymi inni nie byli W stanie. Po dokladnie pieciu wizytach czulem sie rewelacyjnie. Nalezy nadmienic ze kazdy przypadek jest inny I jednemu pacjentowi uda sie pomoc po jednej wizycie innemu potrzeba ich wiecej I regularnie je powtarzac. Wazna jest tez samodyscyplina gdyz czujac sie lepiej wracamy do zlych nawykow I problem na ogol powraca. Reasumujac gabinet jest polaczeniem nowoczesnego sprzetu Jak I wiedzy Pana Pawla przez Co czyni go skutecznym chiropraktykiem Jak I fizjoterapeuta. Jako jeden z nielicznych W kraju jest certyfikowanym terapeuta metody Cox gdzie jedni u ktorych bylem nigdy o tym nie slyszeli.