Widok
Gorąco polecam tę szkołę!
Polecono mi szkołę Pana Piotra i nie zawiodłam się, a wręcz przeciwnie - jestem bardzo zadowolona z nauki u takiego instruktora. Pierwszy plus za indywidualny tok nauczania - w domu, godziny dostosowane do mojego wolnego czasu. Po drugie - wykłady prowadzone profesjonalnie, ciekawie, wszystkie znaki i zagadnienia omówione dokładnie i z wielką pasją. Bardzo dziękuję za wspaniałe przygotowanie teoretyczne.
Jazdy z Marcinem wspominam również bardzo miło. Marcin, wielkie dzięki za cierpliwość, wyrozumiałość, przyjemną atmosferę w czasie jazd, za wiele cennych wskazówek. Skrzyżowania i wiele innych sytuacji na drodze dokładnie analizowaliśmy. Godziny jazd wykorzystane były owocnie.
Cieszę się, tak jak poprzednik, że w tej szkole połączono bardzo wysoki poziom nauczania z niską ceną.
Jazdy z Marcinem wspominam również bardzo miło. Marcin, wielkie dzięki za cierpliwość, wyrozumiałość, przyjemną atmosferę w czasie jazd, za wiele cennych wskazówek. Skrzyżowania i wiele innych sytuacji na drodze dokładnie analizowaliśmy. Godziny jazd wykorzystane były owocnie.
Cieszę się, tak jak poprzednik, że w tej szkole połączono bardzo wysoki poziom nauczania z niską ceną.
Moja ocena
DARGÓR Doskonalenie i Nauka Jazdy
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: -
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 5
czas trwania kursu: -
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.5
* maksymalna ocena 6