Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
NAJLEPSZA SZKOŁA W GDYNI!!!!!! 100% DOBRZE NAUCZONA TEORIA I PRAKTYKA!!! wątek zamknięty Polecam wszystkim Tą szkołę ponieważ wykladanie teori przez Pana...
~Paulina
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 23 stycznia 2011

POLECAM ! wątek zamknięty Polecam tę szkole w 100 % ! Pewnosc zdania w zakresie teorii jak i...
~Magda
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 28 czerwca 2010

Czysty profesjonalizm! wątek zamknięty Zaczynałem od przysłowiowego "zera", nigdy nie miałem wcześniej kontaktu z...
~Jakub Kryczka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 10 maja 2010

NAJLEPSZA SZKOLA W TROJMIESCIE wątek zamknięty Mega profesjonalizm, ogromna cierpliwosc, zdolnosci pedagogiczna a to tylko...
~ona
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 4 marca 2010

POLECAM NAPEWNO WARTO wątek zamknięty Cieszę się,że miałam okazję uczyć się właśnie w tej szkole.P.Piotr w...
~Marysia Włodarczyk
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 18 lutego 2009

POLECAM W 100% wątek zamknięty Bardzo się cieszę,że właśnie tę szkołę wybrałam. Egzamin zdałam za pierwszym...
~Agnieszka
-

dodano: 10 lutego 2009

Dzięki Wam!!!! wątek zamknięty Bardzo się ciesze że wybierając się na kurs trafiłam właśnie do Was!!!Piotr...
~Zdzisia Małczuk
-

dodano: 23 stycznia 2009

JESTEŚCIE NAJLEPSI W TYM CO ROBICIE!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Na wstępie chciałem podziękować Panu Piotrowi za super przygotowanie do...
~Damian Gajewski
-

dodano: 19 listopada 2008

POLECAM WSZYSTKIM wątek zamknięty Na wstępie chciałam serdecznie podziękować Panu Piotrowi za perfekcyjne...
~dorota
-

dodano: 16 listopada 2008

Bardzo polecam!! wątek zamknięty Właśnie wróciłem ze swojego pierwszego i ostatniego egzaminu na kategorię B....
~Szymon M
-

dodano: 6 listopada 2008

POLECAM!!!!!!!!~!!! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam tą szkołę jazdy> Wykupiłam tu kilka godzin jazdy i...
~Wiola
-

dodano: 15 października 2008

No i udało się !!! wątek zamknięty Zdałam w końcu egzamin i w dużej mierze jest to zasługa Marcina, instruktora,...
~Eliza
-

dodano: 31 lipca 2008

Są rewelacyjni!! :) wątek zamknięty Na wstępie chciałabym ponownie :) bardzo podziękować p.Piotrowi i Marcinowi...
~weronika
-

dodano: 25 lipca 2008

TYLKO POLECAĆ wątek zamknięty W tej szkole wykupiłem tylko jazdy dodatkowe ale mimo wszystko chciałbym...
~H
-

dodano: 14 lipca 2008

Gorąco polecam tę szkołę! wątek zamknięty Polecono mi szkołę Pana Piotra i nie zawiodłam się, a wręcz przeciwnie -...
~Renata
-

dodano: 9 czerwca 2008

Żadko zdarza się... wątek zamknięty ...połączenie najwyższego poziomu nauki z niskimi cenami - a jednak! Szkoła...
~Arkady Saulski
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 2 czerwca 2008

Jak prawo jazdy to tylko u P.Górala!!! wątek zamknięty Jestem zadowolona,że właśnie tutaj uczę się nauki jazdy.Lepiej nie mogłam...
~Kasia P
-

dodano: 23 kwietnia 2008

Polecam wątek zamknięty Witam. Moja żona robiła kurs u Pana Piotra. Dzięki indywidualnemu podejściu...
~Szczęśliwy mąż
-

dodano: 23 kwietnia 2008

Cieszę się, że mogę dodać swoją pozytywną opinię!! wątek zamknięty Bardzo dziękuje za świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego Marcinowi....
~Kasia
-

dodano: 11 kwietnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
19

19

wątków

do góry