Zachcialo mi sie skorzystac z kuponu z godealla.pl (grupony i inne takie) myslalam ze to zwykla pizzeria, nic bardziej mylnego.. pizzeria jest w restauracji hotelowej. Po przybyciu szok, sala swoecila pustkami, zamiast karty, zwykla ulotka, a kelnerka byla w szoku, ze przynioslam kupon w stylu grupona. Zamowilam pizze na wynos gdyz mieszkam niedaleko. Restauracja pusta, smutna i nic nie wskazywalo, ze wogole robia tam pizze, mysle sobie, no nic, sprobuje, ocenie smak, w koncu i tak bede jesc w domu. No i gdy sprobowalam, oniemialam, pizza jak papier,cienka (ok to nic zlego) ale bez smaku.dodatki byly ok same w sobie, ale brak prztpraw, jakichkolwiek, chociazby soli...i to icena moja i dwoch osib ktore ją jadly. Gorszej pizzy noe jadlamw swoim zyciu.nie wymagalam niewiadomoczego po taniej pizzy z takiego mieksca, ale kurcze ona naprWde nie miala smaku. Szkoda kasy na taka picce bo pizza tego nazwac nie mozna! Nigdy w zyciu! NIE JEDZCIE TAM NIGDY PIZZY!!! TO NIE PIZZERIA, KUCHARZ NIE MA SMAKU I NIE KORZYSTA Z PRZYPRAW!! Nie jest ciezko mnie zadowolic, nie mam wymagajacych kubkow smakowych, jedmak bez przesady, pizza nie miapa mic wspolnego nawet z najtansza zapiekanka z taniego baru