Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
czas oczekiwania dramat wątek zamknięty nie polecam bo będziecie głodni do wieczora . zamówiłem pizzę o godzinie...
~wojtek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 grudnia 2017

Tragedia wątek zamknięty Zamiast godziny czekałem 2,5, opcja płatności kartką przy dostawie nie...
~Bazyl
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 lipca 2017

Gorzek sie nie da wątek zamknięty Zachcialo mi sie skorzystac z kuponu z godealla.pl (grupony i inne takie)...
~Henia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 marca 2017

Jakość spadła dramatyczznie, niestety wątek zamknięty Zamawialiśmy tą pizzę chyba od początku funkcjonowania z dowozem. Na poczatku...
~marysia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2016

POLECAM wątek zamknięty Bardzo polecam pizzerię Focus . Pizza dobra sosy smaczne i najtańsze w...
~Iza
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 maja 2016

PychA wątek zamknięty To jest najlepsza pizza jakąkolwiek i kiedykolwiek jadlam. W końcu cienkie...
~Anita
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 stycznia 2016

BARDZO POLECAM! ! wątek zamknięty Nie rozumiem, czemu stawia się negatywną ocenę za to, że ciasto jest za...
~Ada
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 stycznia 2016

Koszmarna Pizza wątek zamknięty Nie polecam pizzy z tego lokalu pizza to chyba 2 mm naleśnik który z ciastem...
~Justyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 grudnia 2015

Trzymajcie się z daleka! Fekalia a nie pizza! Picerzy a nie pizzerzy! PRL wciąż żywy! wątek zamknięty Sam sobie nie wierzę, że zostałem doprowadzony do stanu takiego wzburzenia i...
~Kamil D.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 grudnia 2015

Nowa smaczna pizza w centrum Gdańska wątek zamknięty Zamówiłem z ulotki - otrzymałem bardzo dobrą pizzę, smaczna kompozycja.
~Wiktor
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2015

Mega Pizza wątek zamknięty Polecam !! W końcu sensowna pizzeria i sensownie zrobiona pizza. Będę częstym...
~DJK
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry