Widok

Gościniec u przyjaciół w Wyczechowie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam.
Jestem tu nowa na forum ale wcześniej czytałam. Wiem ze na forum są osoby które mialy na tej sali wesele. Proszę powiedzcie jakie są wasze opinie? dokładnie chodzi mi o ta wieksza sale.
Pozdrawiam wszytskich :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to chyba nowa sala, co?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
restauracja jest juz jakis czas a sala na mniejsze wesela jz jakis czas chyba prosperuje. wiem ze ta duza sala niedawno była wykonczona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam mieliśmy tam wesele na 80 osób i było dużo luzu na nowej dużej sali. Z tego co wiem to zmieści tam się swobodnie 120 osób. Nasze wesele było super jedzenie bardzo dobre kuchnia stara się porządnie podobnie zresztą jak na samej restauracji, obsluga także na wysokim poziomie, kelnerzy co chwilę na sali obserwując co dzieje się na stołach aby było czysto i schludnie. Wokół ładnie zadbana zieleń. Gorąco polecamy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
osobiscie nie polecam, bo jedzenie do bani wraz z obsługa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
jeżeli chodzi o jedzenie to sie nie zgodze. Byłam tam miesiac temu na weselu i bylo na prawde pyszczne.
Jedynym minusem jest podzielnie sali na 2 czesci - góra i dół. To bardzo dzieli gosci
image
image
[url=http://slub-wesele.pl/]image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nasze wesele w 2012 udane w 100 %. sala przygotowana z klasą, jedzenia dużżżooo i wszystko pyszne, obsluga się sprawdziła, dodatkowe atrakcje - tort - jakieś tam pieczone mięsko itp podane wyjątkowo uroczyście no i pyszne oczywiście. Szef sali - Pan Staś - to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Doradzi tak aby dostosować się do oczekiwań klienta. nie stresowaliśmy się nicznym - w pełni wszystko pozostawiliśmy obsłudze i nie zawiedliśmy się. polecamy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja tam miałam wesele w lipcu 2013 i polecam!!! Ja miałam na 60 osób i wszyscy byli na dole wiec nie miałam problemu z podzieleniem gości a i wszyscy mieli noclegi. Jedzenie bardzo dobre i w ilościach nie do przejedzenia. Wszystkim bardzo smakowało i wszyscy na wspomnienie o weselu mówią o przepysznym jedzeniu. Sala klimatyzowana ja nie miałam żadnych uwag! Obsługa naprawdę super! Uwijala sie ze wszystkim bardzo sprawnie o do tego bardzo miła i uśmiechnięta. Napewno zrobiła bym tam wesele jeszcze raz! Nawet znajomi po moim weselu chcieli zarezerwować sale na 2014 ale nie mieli juz wolnych terminów.
Jak masz więcej pytań to pisz na prv.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry