Z całego serca polecam kancelarię adwokat Magdaleny Frieske- Pszczółkowskiej. Pani Mecenas prowadziła moją sprawę, która na początku wydawała się niezwykle trudna do wygrania, jednak szybko przekonałam się, że ma ogromną wiedzę, doświadczenie i przede wszystkim niezwykłą skuteczność. Poprowadziła moją sprawę bardzo profesjonalnie, ale jednocześnie z ogromną empatią i ludzkim podejściem. Zawsze mogłam liczyć na dobrą radę i wsparcie, nie tylko w kwestiach ściśle związanych z postępowaniem. To osoba niezwykle życiowa, zaangażowana i pełna zrozumienia. Zawsze wydawało mi się, że wizyta w kancelarii adwokackiej wiąże się z ogromnym stresem. Tymczasem już od pierwszego spotkania i kilku zdań zamienionych z Panią Iwonką kierowniczką kancelarii wszystkie obawy zniknęły. Jej uśmiech, pozytywne nastawienie i gotowość do pomocy sprawiały, że czułam się zaopiekowana na każdym etapie sprawy. Zawsze cierpliwie odpowiadała na pytania, służyła radą i wsparciem.
W kancelarii panuje spokojna, życzliwa atmosfera, dzięki której nie czułam się jak kolejny klient, lecz jak człowiek, którego problemy są naprawdę ważne. Jestem ogromnie wdzięczna całemu zespołowi za poprowadzenie i wygranie mojej