Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
co sie dzieje ??? wątek zamknięty Jeszcze dwa miesiące temu kuchnia i dania były naprawdę świetne, w...
~Mateusz
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 listopada 2014

Tu podają przepyszne dania! wątek zamknięty Byłam ponownie-jeśli coś się zmieniło, to na plus - naprawdę pyszne jedzenie,...
~kobieta
-

dodano: 28 listopada 2014

dużo pracy wątek zamknięty W dniu dzisiejszym byłam pierwszy raz, wystrój fajny a kelner genialny....
~Aga
-

dodano: 19 października 2014

Powrót dobrej kuchni wątek zamknięty Przez wiele lat była tam świetna restauracja, która miała ogromne wzięcie....
~Ewa
-

dodano: 2 października 2014

gospoda kaszubska wątek zamknięty Jedzonko przepyszne, porcje ogromne i ceny przyzwoite -polecam bo warto tam...
~sabina
2

dodano: 4 lipca 2014

Pyszności wątek zamknięty Wyśmienite jedzonko, przemiła obsługa, świetny pan i pani co grają i...
~Patryk
-

dodano: 10 sierpnia 2014

Polecam! wątek zamknięty Pyszna polska kuchnia i miły klimat. Wystrój bardzo "kaszubski", świeży, z...
~Olko
-

dodano: 13 czerwca 2014

Smacznie wątek zamknięty Smacznie, tradycyjnie, po polsku, porcje chłopskie, "nie śmierdzą malizną"...
~Michał
-

dodano: 13 czerwca 2014

wspaniały, cieplutki klimat wątek zamknięty warto zajrzeć, jedzenie pyszne-jak ze wspomnień " u babci". Atmosfera bardzo...
~J.
-

dodano: 7 czerwca 2014

DZISIAJ BYLIŚMY NA IMPREZIE ZORGANIZOWANEJ!! wątek zamknięty SUPER! Bardzo ładna Pani kelnerka, dotrzymywała cały czas czasu! bardzo dobre...
~Bartek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 lutego 2013

Na Kaczke do Gospody! wątek zamknięty Ostatnio bylem tutaj w pazdzierniku 2012 ze znajomymi zawsze przyciagal mnie...
~adam
-

dodano: 11 lutego 2013

Gdzie się podziala dawna Gospoda wątek zamknięty Nie wiem co się stało, czy może zmienił się wlaściciel, ale od lata...
~Ewa
-

dodano: 24 listopada 2012

straszne wątek zamknięty Byłem już kilkakrotnie gościem tej gospody ale niestety muszę stwierdzić, że...
~Bartosz
1

dodano: 6 sierpnia 2012

Polecam :) wątek zamknięty Byłam pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Miła atmosfera, obsługa...
~Oko
-

dodano: 10 czerwca 2012

komunia wątek zamknięty Miałam okazję kilkakrotnie bywać na obiadku co prawda jak był inny właściciel...
~Malgorzata
-

dodano: 8 czerwca 2012

GOSPODA PO REWOLUCJI wątek zamknięty REWELACYJNA ATMOSFERA SMALCZYK I POTRAWY PEŁNY ODJAZD KULINARNY. PIWKO...
~DRAŃ
-

dodano: 27 maja 2012

Marnie wątek zamknięty Dwa tygodnie temu wybrałam się na obiad wraz z koleżanką do Gospody wszystko...
~Iwona
-

dodano: 27 maja 2012

Polecam wszystkim wątek zamknięty Choc dzis byla moja pierwsza wizyta jestem pod duzym wrazeniem. Rodzinna...
~Monia
-

dodano: 23 maja 2012

Dno... wątek zamknięty Strasznie zimna restauracja. Siedzielismy w kurtkach gdy podano nam niezbyt...
~Jaś
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 lutego 2012

Tak juz sie nie gotuje wątek zamknięty Wpadalem czasami na rodzinny obiadek do "Gospody" szczegolnie po wizycie w...
~ADAM
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 lutego 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
65

53

wątków

do góry