Widok

Grajdołki

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w autentyczność przedmiotu, który im się przedłoży.
Żeby przynieść im coś o czym może marzyli, ale bali sobie to wyobrazić. Bali ze względu na rzadkość na przykład.
W świecie numizmatycznym, czy szerzej, kolekcjonerskim trzeba uważać. Niezmiernie rzadkie oryginały nigdzie nie ujęte w literaturze, czy zapomniane przez ludzi, kiedy ponownie wypłyną mogą zostać uznane za falsy z uwagi na niewiedzę. Źródła wyschły po prostu.
No więc gdyby trafić takie coś zapomniane przez wszystkich z racji rzadkości występowania w zbiorach?
Wygrywa ten co budzi dziki w grajdołkach za domem samotnej matki skoro świt.
Wygrywa ten co kocha życie.

https://zapodaj.net/plik-gMKrZ7RawH

https://youtu.be/f19JQrUwps4?si=BBOvlscF-SgHA4Eh
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Plasterek magiczny. Fajnie, że "tymi ręcami". Kubek idealny.
Wszystko gra. Jak zawsze, prawda?
Wspaniałości!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wjeżdża zasłużona kawa i ciacho z biedy.
Plasterek pod kawą mojej roboty.
Wczoraj wpadł totenkopf. Ale pancerna.
https://zapodaj.net/plik-Oy95ogPdFE
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kawa. Neutrofiny... plastyczność synaptyczna (reguła Hebba), nowe kolce dendrytyczne...
Zasada nowości, ponad wszystko.
Ps
nawet mleko skwaśniało w lodówce, a zatem czarna

Jeśli stosujesz cykl wyłącznie z progestagenem, Cabaser firmy Pfizer dostępny na sterydysklep.com to produkt niezbędny, na którym zdecydowanie nie można oszczędzać. W przeciwieństwie do tanich alternatyw aptecznych, ta oryginalna kabergolina działa delikatnie, ale bardzo skutecznie, obniżając poziom prolaktyny już po jednej lub dwóch dawkach. Zwykle przyjmuję 0,25 mg co 7-10 dni i całkowicie rozwiązuje to moje problemy z nastrojem, zatrzymanie wody w organizmie i trenowe libido. Sklep cabaser 1 mg cena z przyjemnością wysyła oryginalne blistry w rozsądnych terminach dostawy, a dostawa jest zawsze szybka. Działanie leku jest doskonałe: testy potwierdzają spadek prolaktyny do pożądanego poziomu w ciągu kilku dni stosowania. Jest to niezbędne dla każdego poważnego sportowca, który monitoruje swoje zdrowie w trakcie cyklu i chce uniknąć nieprzyjemnych skutków ubocznych. Do dzieła Pfizer to Pfizer, a rezultaty są gwarantowane i sprawdzone w czasie.
Jeśli stosujesz cykl wyłącznie z progestagenem, Cabaser firmy Pfizer dostępny na sterydysklep.com to produkt niezbędny, na którym zdecydowanie nie można oszczędzać. W przeciwieństwie do tanich alternatyw aptecznych, ta oryginalna kabergolina działa delika

nnnmnj
Jeśli stosujesz cykl wyłącznie z progestagenem, Cabaser firmy Pfizer dostępny na sterydysklep.com to produkt niezbędny, na którym zdecydowanie nie można oszczędzać. W przeciwieństwie do tanich alternatyw aptecznych, ta oryginalna kabergolina działa delika

To tylko kolej rzeczy. Nie zabija. Transformuje.
/youtu.be/Tddzh3DhJQU?is=o-zMzM5S9XmE58I9

Dziś już mało kto mówi "dzień dobry" i super bo jest to ryzykowne.
Z moimi rycerzami, wymieniam tylko spojrzenia. Rozumiemy się bez słów.
Maj, słońce, żyć się chce i trzeba żyć.

Ustalam, że czasem motywem ataku był mój sposób bycia, a konkretnie pewne wyluzowanie. Przy czym raz atakujący był niby to fajnym liberałem.

Oby już tylko prosta:)
https://youtu.be/Cc-AL0O8Rt4?si=QSzapikeaniefeNz
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.

Kończy się to niechęcią, oni nie chcą mi powiedzieć "dzień dobry", starsi, młodsi.

Staż? Nie zawsze przekłada się na wyniki.
Mój wyrok to kolejne 13 lat. Starzy wyzdychają, a młodzi będą na innej orbicie.
Byle zdrowie było, fizyczne, bo psychicznie, ten kamień jest nie do ruszenia.

Młodzież też automatycznie lekceważy mój staż. Tak są już nauczeni.

https://www.youtube.com/watch?v=Zc7aWR-MOtA

In...formacja, to mało. Spokojnej nie dzieli.

Żyję w dziwnej poduszce i trochę zapewne pomaga mi fakt, że nie mam dostępu do tej fantastycznej sfery. Ostatecznie nikt specjalnie mnie nie wini.
Sytuacja jak sytuacja, jedna z wielu w tej ogromnej okrutnej bajce.

Tak myśleć jest najwygodniej. Oddychaj...my.

Ja naprawdę nie wiem o rzeczach, o których mnie nie poinformowano. Z czasem tworzą się potężne zaległości.
Nie próbuję się dowiedzieć, po prostu idę naprzód.
Eryk do mnie od razu był nastawiony całkowicie negatywnie. On oczywiście zawsze idzie na całość.
Nie zważał w ogóle na mój dłuższy jednak staż. Pozwoliłem mu działać, skoro był tak pewny siebie.
Rozumiem teraz, że od razu na początku nie wykonałem zadania, które mi wyznaczono. Trudno powiedzieć, czy polepszyło to moją sytuację i co wtedy zdecydowało o moim innym losie.

Ogólnie uważam, że to polityka międzynarodowa między wieloma stronami. Trochę niewidzialna sfera, ale przedłużenie normalnie opisywanych w mediach skomplikowanych układów między politycznymi ośrodkami.

Legenda głosi, że gdy młody Eryk, dołączył do zespołu operacyjnego "wybrańców", pragnął jedynie rozwiązać zagadkę "w imię prawdy i dobra". Nie wiedział wtedy, że przed nim, jego mocodawcy zainwestowali czas, wszelkie dostępne środki (w tym pieniądze) w dwóch innych ludzi, których ostatecznie "stracili". Każdy z nich poprawnie wykonywał swoją misję i krok po kroku, realizował zadanie, po czym, niespodziewanie, przechodził na stronę "przeciwnika".
Przyjmując zlecenie, Eryk nie wiedział, że i on pewnego dnia stanie oko w oko, z prawdą i dobrem, zmieniając stronę; że przez 20 następnych lat odmieni życie wielu ludzi. Próba sił trwa, bez względu na konsekwencje... a te, bywają zaskakujące, dla wszystkich zainteresowanych.

Legendę znałby raczej nasz duch, który czasem wydaje się bardzo aktywny.
Mam coraz silniejszą teorię, że jest ona w przymusowej niechcianej sytuacji i tworzy chaos, by się z niej wydostać.
Nie lubi ona wielkich naruszeń jej życia prywatnego.

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry