Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
NEI PRZESZKADZAĆ W PORZE LANCHU OBSŁUG wątek zamknięty lol, dzieciaki za ladą robią kebab dla siebie a dla klientów nie ma......
~KarolDrze
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 stycznia 2018

... wątek zamknięty Dwa kebaby w kubku z podwójnym mięsem to śmiech na sali. 33 zł wydane na masę...
~M.
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 czerwca 2017

Jurek - opinia wątek zamknięty Masakra , tandeta , syf , dziewczyny jak księżniczki wyglądają , czas...
~Jurek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2017

Tragedia wątek zamknięty Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest to najgorsza buła z kapustą...
~Dai
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 lipca 2015

smacznie ale... wątek zamknięty kebab jest dobry, duzao miesa, frytki swierze, bo w innych lokalach czesto...
~Maciej
-

dodano: 19 kwietnia 2015

aktualizacja :) wątek zamknięty dobrze że wcześniej nie czytałem opinii bo bym nie poszedł, a tak byłem i z...
~Marcin i Ewa
-

dodano: 10 kwietnia 2015

bułka z kapustą wątek zamknięty Kupiłem 2 kebaby mięso w nich to trzeba było szukać lupą porostu 24 zł za...
~Krzysztof
-

dodano: 9 stycznia 2015

zenada wątek zamknięty Zamiast dwoch dostalismy jednego, zanim zrobili drugiego, pierwszy byl juz...
~Martyna
-

dodano: 28 września 2014

najgorszy kebab w zyciu wątek zamknięty obslugiwaly dwie panie. jedna stala przy kasie, zbierala zamowienia i dawala...
~kasia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 marca 2014

Żenada wątek zamknięty Czy ktoś kontroluje wogóle tą firmę pod względem jakości mięsa? Zero tam...
~klient
-

dodano: 7 lutego 2014

m1975 - opinia wątek zamknięty Dzisiaj byliśmy w Riviera w chcieliśmy zjeść w Grand Kebab. Zjedliśmy - po...
~m1975
1

dodano: 17 listopada 2013

Odradzam!!! wątek zamknięty To co dostałam do jedzenia to istny skandal. Kebab na frytkach to ścinki...
~ZNIESMACZONA
-

dodano: 6 grudnia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry