Widok

Grease

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Grease.
Grease

Muzyka, libretto, teksty piosenek: Jim Jacobs, Warren Casey

Kultowy musical, który przenosi widzów w szalone lata 50 - te! "Grease" to także wielki przebój filmowy z 1978 roku, z niezapomnianymi rolami Johna Travolty i Olivii Newton-John. Jeden z najbardziej dochodowych filmów muzycznych w historii, nominowany do wielu prestiżowych nagród (w tym m.in. do Oscara i Złotego Globu). ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Grease

Grease Muzyka, libretto, teksty piosenek: Jim Jacobs, Warren Casey Kultowy musical, który przenosi widzów w szalone lata 50 - te! "Grease" to także wielki przebój filmowy z 1978 roku, z niezapomnianymi rolami Johna Travolty i Olivii Newton-John. Jeden z najbardziej dochodowych filmów muzycznych w historii, nominowany do wielu prestiżowych nagród (w tym m.in. do Oscara i Złotego Globu). ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Com napisała, napisałam. Kłania się czytanie ze zrozumieniem, przeczytaj pierwszy post, ten któremu odpowiadam. A i naprawdę wystarczy raz wyrazić opinię, nie ma potrzeby pisać kilku postów pod tym samym tematem tylko ze zmienionym nickiem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Również byłam na premierze, więc wiem, co widziałam :). Dorota to klasa sama w sobie- ma technikę, a Łaba się jej dopiero uczy! To jest ta OLBRZYMIA RÓŻNICA! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

warto zobaczyć

świetna choreografia Stańki,wykonanie na 6 (szczególnie wyróżniała się dziewczyna grająca Patty Simcox). Kostiumy oddające klimat lat 50.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tragiczne

zgadzam się z tą opinią, Kaliszuk to jakaś porażka.Skończcie z tą

zgadzam się z tą opinią.Kaliszuk to zupełna porażka.Ludzie,macie tylu wspaniałych aktorów.Dyrekcji życzymy sukcesów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kłania się umiejętność pisania z sensem, której ty niestety jeszcze nie opanowałaś, więc rozumiem, że nick jest wzbogacony w dużą dawkę ironii. To dobrze, warto mieć dystans do samego siebie :). To, że "znawca" napisał tak, a nie inaczej, nie oznacza, że ty musisz robić takie same błędy ;). A i tak naprawdę wyrażam swoją opinię raz- pod nickiem "ala", ale skoro ty wiesz lepiej, co robię- gratuluję! :).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Aniół Stróż :) REWELACJA!!!!BRAWO, BRAWO, BRAWO!!!

Ach mieć takiego Anioła Stróża, co tak czyściutko, wysoko zaśpiewa, to na pewno się jest w życiu bezpiecznym i radosnym, a nade wszystko roztańczonym i pełnym pozytywnej energii brawo Panie Sebastianie Münch
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

warto zobaczyc

miło spedzony czas.obsada z 7.05(sobota)bardzo dobra,zwłaszcza role drogoplanowe,para Danny i Sandy świetnie dobrana,aktorsko i wokalnie(jedynie u Sandy przeszkadzała mi lekka wada wymowy,zwłaszcza w tekstach mówionych, nie wszystko było zrozumiane.Bardzo goraco polecam spektakl.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

CENY TO CHYBA DLA TYCH CO ZARABIAJA PRZYNAJMNIEJ 4500 MIESIĘCZNIE!

Ciekawy jakim cudem ma na to pójść młodzież - chyba że ta z bogatych domów!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

No więc jednak potrafisz czytać ze zrozumieniem. Brawo! I na dodatek zachodzą w Twojej głowie takie trudne procesy myślowe jak przetwarzanie informacji, bo nick rzeczywiście jest nieco ironiczny. Gratulacje, to naprawdę dużo jak na kogoś kto podpisuje się małą literą... O "znawca też z małej litery, coż za dziwny zbieg okoliczności.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

ja studiuję dziennie i pracuję. Jestem w teatrze conajmniej 4 razy w miesiącu. Wież mi, ze jak się chce, to można;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

W twojej jednak nie zachodzą żadne procesy myślowe, ponieważ to, że ktoś tam się pomylił, oznacza, że ty musisz pisać w taki sam sposób? Gratuluję nieomylności, człowieku-ideale! A dlaczego mam się podpisywać wielką literą?! Kto ode mnie tego wymaga?! To tylko nick, z którym nic mnie nie łączy. O, Mądralo, podpisujesz się wielką literą, wiec jesteś także... każdą osobą, która wpisała się tutaj, wprowadzając nick z dużej literki! Rozgryzłam cię! Bo przecież nie zarzucisz mi, że to tylko dziwny zbieg okoliczności ;). Na dalsze docinki odpowiadać nie będę, bo nie wprowadzają one nic do tematu spektaklu, więc wprowadzają tylko nieład.
Serdecznie pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sandy była żałosna... Byłem na obu premierach i zdecydowanie lepiej wypadła Dorota Białkowska. Paulina Łaba - niewłaściwa osoba w niewłaściwej roli. Powinna się dokształcać
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja też byłem na dwóch ! Obie mi się podobały aktorsko , z tym że Łaba wokalnie mnie bardzo mile zaskoczyła ! Jaki ta dziewczyna ma głos ludzie !Białkowska poprawnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Kubat i Łaba !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Białkowska mega cudownie!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

ha ha ha

Sen Nocy Letniej.. Poznań! Pola ....już wiem jaki jest Twój poziom wiedzy n/t przedstawień teatralnych ... Rozbawiłam się do łez... hahahha
Mało udane przedstawienie dyplomowe, nawet po poprawkach w Poznaniu bardzo słabo wypada..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Gdyński Sen też był bez Dziubka i był sukces, podobnie Hair. A poznańska wersja to rzecz gustu ale na pewno nie jest to spektakl nieudany.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co? Sen nocy letniej (proszę uszanować ten tytuł i pisać go bez błędów!!!) w Poznaniu jest dziełem Kościelniaka i do tego dziełem wybitnym. Muzyka transowa, spektakl nie należy do najłatwiejszych, więc również widzę, jaki jest twój poziom wiedzy na temat spektakli ;). Nie jest to spektakl dyplomowy. Dyplom był w PWST, tutaj jest po prostu spektakl, który nie wypada słabo!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Amfiteatr

I prosze pamietac , ze nie ma biletow ulgowych w amfiteatrze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Grease

Grease Muzyka, libretto, teksty piosenek: Jim Jacobs, Warren Casey Kultowy musical, który przenosi widzów w szalone lata 50 - te! "Grease" to także wielki przebój filmowy z 1978 roku, z niezapomnianymi rolami Johna Travolty i Olivii Newton-John. Jeden z najbardziej dochodowych filmów muzycznych w historii, nominowany do wielu prestiżowych nagród (w tym m.in. do Oscara i Złotego Globu). ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry