Widok

Grecja 2015

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Może ktoś był i poleci hotel w Grecji dla rodzinki z dwójką maluchów pozdrawiam
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my byliśmy w zeszłym roku i zdecydowanie polecam hotel AQUA BAY na Zakynthos, świetne wakacje !!!
image
a to z wylotem z Gdańska bo szukam i znajduję tylko z Warszawy
image
image
Byłam z mężem i 1,5 rocznym synkiem we wrześniu 2014 na Rodos, hotel Mitsis Faliraki Beach który mogę serdecznie polecić. Hotel nastawiony na rodziny z dziećmi, duzo atrakcji animacyjnych, bezpiecznie i kolorowo. Jedzenie w opcji all inclusive bardzo różnorodne i dobre, przez cały tydzień prawie nic sie nie powtarząło z głównych dań. Pozatym bardzo duzo dobrych rzeczy poza porami posiłków w restauracji, bardzo dobre lody nad basenem, naleśniki na słodko i słono, duzo owoców i przedewszytskim super wieczory animacyjne (pokazy magików, mini disco, konkursy, malowanie buzi itp)
Wylatywaliśmy z Gdańska.
Hotel blisko lotniska co dla nas było bardzo ważne podczas pierwszych wakacji z Maluszkiem :)
Pozatym około 2 km od hotelu znajduje się ulica z licznymi sklepami spozywczymi i sklepami z pamiątkami, bardzo przyjemne na wieczorny spacer. Przystanek autobusowy do centrum Rodos znajduje się za główną bramą hotelu (bardzo fajna i przyjemna wycieczka)
Gorąco POLECAM!!!
my lecieliśmy z W-wy ale to dlatego ze na 12 dni, z tego co pamiętam na 8 lub 15 dni był wylot z Gdańska, ale oczywiście mogło się teraz cos zmienić
Ja polecam hotel Kiani Beach na Krecie.
Hotel przygotowany pod rodziny z dziećmi, dużo atrakcji, animacje prowadzą dziewczyny z Polski, które zabierają dzieciaki nawet na pół dnia, rodzice, oczywiście mogą towarzyszyć, lub mieć wolne :)
Hotel też miał wyśmienite jedzenie!
Jeśli chodzi o miejsce to szczerze polecam Zakynthos. Malownicza wyspa. Hotelu, w którym byliśmy nie polecam, ale wyspa cudowna. Tylko warto wypożyczyć auto i pojeździć trochę.

Inne tematy z forum Podróże

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (175 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

Wrocław czy Kraków? Urlop. (12 odpowiedzi)

Które miasto wybrać na wakacje? Słyszałam, że oba są magiczne. Ale jak byście mieli wybierać...

Pilne, nocleg Poznań. (11 odpowiedzi)

Witam, poszukuję czystego i niedrogiego noclegu w Poznaniu. może ktoś z Was ma jakies namiary,...

do góry