Widok

Grill, ognisko, ewentualnie pub.

Ponieważ nieśmiało wychodzi słoneczko i można mieć cichą nadzieję na poprawę pogody proponuję pierwsze wiosenne spotkanie forumowe. Do wyboru grill, ognisko a w razie złej pogody pub. Lokalizacje grilla lub ogniska mamy sprawdzone w zeszłym roku (dla niewtajemniczonych zostaną one sprecyzowane podczas dalszych ustaleń) a jeżeli chodzi o pub proponuję bary i restauracje w Brzeźnie przy plaży, na Przymorzu/ Żabiance przy plaży lub w Sopocie (miejsce do późniejszego ustalenia).
Nie proponuję Wejherowa (ukłon w stronę Vilette) bo naprawdę ponad moje siły jest wracać w nocy na bani z końca świata. ;))
Termin: 27.04.2013 godz 18.00. Jest jeszcze dużo czasu na poczynienie niezbędnych ustaleń.

Co Wy na to?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie , o jakiejś tam umówionej godzinie , wziąłbym ze sobą jakąś mniej zorientowaną w terenie grupę ;) Ewentualnie można by pójść jeszcze raz , po jakieś zbłąkane duszyczki , daleko nie jest a przecież nie każdy musi się spóźnić o godzinę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chetnie przygarne jakies mile towarzystwo na powrot do Gdyni wtedy tym bardziej nie bede sie nawet chwili zastanawiac zeby wpasc na ognicho

Ps. Z przyjemnoscia poznam samego tatusia /;o)
"Zbiórka po kilka osób ma sens tylko pod tym względem, ze można wziąć jeden wózek spod stonki i zapakować drewno i prowiant kilku osób - zeby tego nie nosić w ręcach."
==
A właściciel sklepu nie będzie miał obiekcji, że jego wózki odjeżdżają kilkaset metrów od sklepu na kilka godzin?
> A właściciel sklepu nie będzie miał obiekcji, że jego wózki odjeżdżają kilkaset metrów od sklepu na kilka godzin?

1. Na kilka minut a nie na kilka godzin. Wózki grzecznie wracają na miejsce od razu po transporcie
2. Nie wiem, jakie zdanie ma właściciel. Nie znam portugalskiego :)
> Z przyjemnoscia poznam samego tatusia

Jeśli 'z przyjemnością' to może nie mów mi 'tato' ;]
a jak?
Może po imieniu? :)
oki, mowisz i masz ;)
grzeczna córcia ;)
A to na otarcie łez mamusi :)

http://www.youtube.com/watch?v=kYtGl1dX5qI
no ba ;) to po tatusiu
Wszystko fajnie zgrabnie poszło ... czy ktoś pije wódke na ognisku?
Jeśli będzie wciąż zmrożona ;) A wiem , że to mało możliwe niestety...
Bedzie dobra :D Tylko jak nikt nie pije to też muszę coś innego :D Samemu nie można ;p Zagryziemy szpinakiem od M! :d
M! co pijesz ?:D
> czy ktoś pije wódke na ognisku?

Generalnie obowiązuje nas "Ustawa o wychowaniu w trzeźwości ..itd" zabraniajaca spożywania napojów napojów alkoholowych w miejscach publicznych. To, czego akurat ktoś nie będzie spożywał, jest kwestią jego upodobań.
Mogę Ci zagwarantować, ze przynajmniej kilka osób (z autorem wątku i ze mną włącznie) nie będzie spozywało akurat wódki - zatem Twoje niespożycie na pewno nie będzie osamotnione :]
Ja też chcę na ognicho !!!
Kto z Gdyni mi potowarzyszy ?
Mieszkam na Działkach, możemy się spotkać na skm Wzgórze, albo jeśli ktoś może robić za kierowcę to użyczę samochodu.
I skąd wytrzasnąć worek drewna? (poważnie pytam)
Wzięłam swoje futra na spacer i poszłam zrobić rozeznanie w terenie, miejsce ogniskowe w zasadzie bez zmian, jakieś krzesło ktoś usiłował chyba tam spalić, siedziska nie ma, ale drewniany "stelaż" ocalał :)
Poza tym specjalnie sprawdziłam, wstążeczki nie będą potrzebne, bo z głównego duktu ognisko będzie idealnie widać i słychać :DD ;)

Bardzo się staram być, niestety na pewno spóźniona.... (praca)
Zapomniałam dodać, że niedaleko widziałam faceta jadącego na rowerze z grillem w jednej ręce, w sumie to nie wiem czemu to miało służyć... może go studził? albo rozgrzewał? :)
nikita ja tez jestem z Gdyni z Grabowka wiec to nie daleko Ciebie no i podobno jeszcze pare innych chetnych jest z naszych stron wiec mysle ze to kwestia dogadania sie,bo tez chetnie bym sie wybrala i kombinuje z bezpiecznym transportem w obie strony
ja sie z centrum zabiore ale moze byc i wzgorze i grabowek

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry