Widok

Grill, ognisko, ewentualnie pub.

Ponieważ nieśmiało wychodzi słoneczko i można mieć cichą nadzieję na poprawę pogody proponuję pierwsze wiosenne spotkanie forumowe. Do wyboru grill, ognisko a w razie złej pogody pub. Lokalizacje grilla lub ogniska mamy sprawdzone w zeszłym roku (dla niewtajemniczonych zostaną one sprecyzowane podczas dalszych ustaleń) a jeżeli chodzi o pub proponuję bary i restauracje w Brzeźnie przy plaży, na Przymorzu/ Żabiance przy plaży lub w Sopocie (miejsce do późniejszego ustalenia).
Nie proponuję Wejherowa (ukłon w stronę Vilette) bo naprawdę ponad moje siły jest wracać w nocy na bani z końca świata. ;))
Termin: 27.04.2013 godz 18.00. Jest jeszcze dużo czasu na poczynienie niezbędnych ustaleń.

Co Wy na to?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko pod kontrolą :) ja czekałem na ostatnią chwilę .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o_O Nudziasz będzie? ;>

:D
To ja trochę podpowiem. Do Oliwy skm. Z Oliwy autobusy 139, 199, 127. Z Przymorza podobnie. Nudziasz może pomoże bardziej skoro mieszka prawie u P&P.
Napisałam priv
Ja idę z buta bo w sumie 15min i jestem więc autobusów nie potrzebuje .Ilona już nie tupię :D M! ...to właśnie zle, miałaś puścić oczko żeby Sadyl pozwolił mi zapłacić na miejscu :D Ale już załatwiłem z Sadylem
tzn nr konta, jutro przelew. Jak ktoś nie wie jak trafić (też nie wiem ale widziałem mapę i to wystarczy) może być koło kas na przymorzu o godzinie 18 27.04.2013 wcześniej nie mogę :D
> Nudziasz będzie?

Byle nas nie zanudził ;]
Meldunek z drewnianego frontu: stan na dziś: 70% minimum (3 przelewy i 4 zaakceptowane deklaracje gotówkowe).
Jeśli dojdą przelewy Nudziasza i drugiej osoby, która się pytała o nr konta, będzie 90% wymaganego minimum.
Ale proszę się nie sugerować - jak chęć scedowania na mnie zakupu drewna zgłosi więcej osób, to oczywiście też to ogarnę.
4 zaakceptowane deklaracje gotówkowe ,łoł Sadyl ma czuja na ludzi.
Czy oprócz drewna ,coś donieść? Mam tak blisko,że hulajnogą dojadę.

PS . Mam zapytanie ,czy osoby przyjeżdżające SKM -ką od strony Gdynii
nie powinny wysiąść w Oliwie ? Przecież tam już autobus jedzie prosto
na Obrońców Wybrzeża,po co na Przymorzu?
Ja będę w sobotę wracał z Sopotu Skm'ką ale wysiadam na przymorzu z oliwy nie trafie :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nudziasz, myślę, że Sadyla nie ruszają moje oczka :D
M! moje oczy też go nie ruszają...myślałem że mam takie ładne, błyszczące jak lampa naftowa ale okazało się że tylko są tak samo zaropiałe jak lampa naftowa :D
@Nudziasz

A wystarczyło ubrać rajstopki z puszczonym oczkiem :D efekt murowany

Zapewne nie tylko Sadyla byś poruszył :D :D :D
Też o tym pomyślałem ale nie mogłem się zdecydować na kolor :D
Proponuję czarne, są dość seksowne a i oczka na nich bardziej wzbudzają zainteresowanie :D

Nie wiem w sumie why, no ale tak po prostu jest :D :D :D
Sadyl -> Meldunek z drewnianego frontu: stan na dziś: 70% minimum (3 przelewy i 4 zaakceptowane deklaracje gotówkowe).
Jeśli dojdą przelewy Nudziasza i drugiej osoby, która się pytała o nr konta, będzie 90% wymaganego minimum...

Wyczuwam jakieś wątpliwości ;)
"Gdyby Ewa nie skosztowała jabłka, cóż ciekawego zdarzyłoby się przez miliony lat? Nic." - Paulo Coelho
Też nie wiem czemu, ale też mi takie bardziej się podobają.
Ale to że mi takie się podobają nie znaczy że mam zacząć w takich chodzić bo podobają mi się na kobietach :d I myślę że tak samo Sadylowi :D Na szczęście oszczędzę wam tego widoku :D
> Proponuję czarne, są dość seksowne a i oczka na nich bardziej wzbudzają zainteresowanie
> Nie wiem w sumie why, no ale tak po prostu jest

http://www.youtube.com/watch?v=4Fc67yQsPqQ

Masz rację.. tak jest.. Zastanawianie się nad tym nie ma sensu... zanim nie zobaczę Cię na ognisku w podartych rajstopach/pończochach ;]
@Wkurzona:

Zazwyczaj nie mam wątpliwości. Przeważnie WIEM ;)
Zazwyczaj nie mam wątpliwości. Przeważnie WIEM ;)

Jak zwykle Sadyl wie ,ale nie powie .
Czyli jest dobrze
ale się tutaj narodziło wątków i wąteczków :) ognisko zorganizowane? kto tutaj jest sołtysem? pewnie Sadylek sprawę monitoruję :))
Fąfara pyta znajomego:
- Jak tam u ciebie z zaopatrzeniem na święta?
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry