Widok
Groupon- oszustwo!!!
Witam, jestem bardzo rozczarowana zakupionym Grouponem. Zajęcia były prowadzone w sposób nieprzemyślany, a Panie nawet nie wiedziały co jest w treści Grouponu. Trzeba było samemu dopominać o zrobienie jednego zdjęcia, które w Grouponie nazwano "sesją zdjęciową". Dobór kolorów nie umożliwił wszystkim uczestnikom odnotowania lub zrobienia zdjęcia wybranym chustom. Makijaż biznesowy był taki sam dla wszystkich, okropna maska na twarzy, która nadaje się chyba tylko do zdjęcia. Okropność!!! Panie prowadzące podawały sprzeczne informacje. Pomoc w układaniu włosów ograniczyła się do czystej teorii typu: zapuść grzywkę, zmień przedziałek czy kolor. Czuło się jakby pretensję, co Wy od nas jeszcze chcecie? Dobór garderoby polegał na mówieniu co nam się w sobie nie podoba. Ogólny wniosek, jeżeli coś Ci się nie podoba, to ubieraj w ciemne kolory, a części ciała które chcemy wyeksponować, w jasne. Zajęcia trwały niecałe 4 godziny. Żałuje tych wydanych pieniędzy. Popsuły mi własną samoocenę. Jeżeli jeszcze nie wykorzystaliście swoich Grouponów, radzę się nad tym zastanowić!!! Może jednak Wasze oczekiwania zostaną spełnione.Tego Wam życzę.
Moja ocena
Belleza
kategoria: Wizażyści, styliści
obsługa: 5
oferta: 5
jakość usług: 2
kreatywność: 2
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
3.5
* maksymalna ocena 6
Ja nawet nie miałam okazji zostać przyjętą na podstawie zakupionego Grouponu przez Pracownię Stylu. Zakupiłyśmy z przyjaciółką tę "metamorfozę" licząc na fachowe porady i dobrą zabawę, niestety, Pani nie odbierała ani telefonu ani emaili ani smsów- jakaś żenada - jak można ogłaszać swoją usługę i nie odpowiadać na próby kontaktu?! Przyjaciółce przynajmniej Groupon oddał pieniądze, a mi nie chce oddać gotówki tylko jakieś punkty do wykorzystania, czym w ogóle nie jestem zainteresowana. Jakże wielkie moje zdziwienie było gdy na Grouponie zobaczyłam tę samą feralną usługę po raz kolejny. Miałam okazję przeczytać na tym forum masę negatywnych opinii na temat tej usługi - ciekawe gdzie się podziały?