Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Michalina - ocena nowy temat Serdecznie polecam! Ania to profesjonalistka. Makijaż wykonany z ogromną...
~Michalina
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 21 kwietnia 2025

Klaudia Wu - ocena Za mną fantastyczna modowa przygoda z Sylwią. Wybitnie cudowną i...
~Klaudia Wu
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 2 kwietnia 2025

Paulina - ocena Profesjonalny i wygodny makijaż! Perfekcyjne wykonanie, dopasowane do okazji...
~Paulina
1

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 17 marca 2025

Paweł - ocena Świetna współpraca! Sylwia przejrzała moją szafę, zrobiła analizę...
~Paweł
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 20 lutego 2025

Kobieta po 50. - ocena Ponieważ jestem już osobą 50+ długo zastanawiałam nad wyborem wizażystki....
~Kobieta po 50.
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 27 września 2024

Aga - ocena Polecam Panią Kasię! To profesjonalistka, świetnie doradza, używa najlepszych...
~Aga
-

Aleksandra - ocena Jestem bardzo zadowolona z usług Kasi. Jest przemiła utalentowaną osobą.
~Aleksandra
-

Paulina - ocena Kilka miesięcy temu otrzymałam na urodziny voucher prezentowy: analiza...
~Paulina
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 11 września 2024

Mirka - ocena Sylwia Kulaszewicz to prawdziwa profesjonalistka! Zakupy z nią były czystą...
~Mirka
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 10 września 2024

Justyna - opinia wątek zamknięty W VB Styl - Wioletta Bartołd wykonałam makijaż wieczorowy, którym byłam...
~Justyna
1

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 19 kwietnia 2023

Stanisława - ocena Polecam, pięknie wykonany makijaż. Czułam się niesamowicie w wykonanym...
~Stanisława
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 18 czerwca 2024

Magdalena - ocena Bardzo polecam przegląd szafy z Sylwią. Genialnie doradzi czego pozbyć się, a...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 marca 2024

Izabela - ocena Wspaniała, przesympatyczna kobieta z niesamowitą pozytywną aurą. Poprowadziła...
~Izabela
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 marca 2024

Izabela - ocena Jestem pod wrażeniem podejścia i profesjonalizmu w prowadzeniu warsztatów...
~Izabela
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 marca 2024

Magda - ocena Jedyna i najlepsza! U Izy byłam juz kilkukrotnie na makijażu i za każdym...
~Magda
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 lutego 2024

Ania - ocena Fantastyczna zabawa modą i garderobą z udziałem niezrównanej Sylwii...
~Ania
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 stycznia 2024

Damian - ocena Sylwia to niewątpliwie profesjonalista w dziedzinie stylizacji oraz kobieta...
~Damian
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 grudnia 2023

Artur - ocena Po półrocznym wyjeździe za granicę wróciłem i moja szafa świeciła pustkami....
~Artur
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 grudnia 2023

Monika - ocena Wykonanie usługi makijażu było absolutnie doskonałe. Makijaż był bardzo...
~Monika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 listopada 2023

Karolina - ocena Makijaż wykonany profesjonalnie. Na pewno skorzystam jeszcze z usługi Pani...
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 listopada 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1176

1113

wątków

do góry