Grow Up Studio

Trener personalny Rehabilitacja

Gdańsk, Juliusza Słowackiego 39A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Elżbieta - ocena Trafiłam do studia dzięki bólowi ramienia i poleceniu przez mojego partnera....
~Elżbieta
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 29 lipca 2025

Goncalo - ocena Excellent place to get in shape, or to keep being in shape. Have a lot of...
~Goncalo
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 28 lipca 2025

Damian - ocena Super miejsce do ćwiczeń z bardzo przyjazną atmosferą. Trener Łukasz Rejniak...
~Damian
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 27 lipca 2025

Agata - ocena Świetne miejsce, bardzo polecam trenerkę Kingę, która jest bardzo...
~Agata
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 26 lipca 2025

Rafał - ocena Chodzę do grow upa z przerwami w zasadzie od samego poczatku istnienia...
~Rafał
1

dodano: 23 lipca 2025

Michal - ocena Polecam każdemu, kto szuka skutecznego i wspierającego trenera! Widać...
~Michal
-

dodano: 23 lipca 2025

Ewa - ocena W Grow Up trenuje ponad rok, idealne miejsce dla osoby, która nie lubi...
~Ewa
1

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 23 czerwca 2025

Janusz - ocena Trener Patryk z GrowUp Studio pomógł mi wyleczyć uraz barku, z którym...
~Janusz
1

dodano: 6 czerwca 2025

Ewa Poklewska - ocena Trener Patryk jest bardzo kompetentny i stwarza świetną atmosferę, dzięki...
~Ewa Poklewska
1

dodano: 6 czerwca 2025

Marcin Poklewski-Koziełło - ocena W kwestii treningów personalnych Grow Up Studio dało mi w końcu wszystko to...
~Marcin Poklewski-Koziełło
1

dodano: 3 czerwca 2025

Joanna - ocena Świetna atmosfera, profesjonalne podejście, pomoc w osiąganiu celów - to moje...
~Joanna
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 29 maja 2025

Anonim - ocena Profesjonalna kadra oraz nowy sprzęt gwarantują znakomite efekty. Polecam...
~Anonim
-

dodano: 29 maja 2025

Marian - ocena Wykwalifikowani trenerzy, pasja, chęć do przekazania wiedzy, przyjemność z...
~Marian
1

dodano: 26 maja 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry