Widok

Groźna popłoch wywołująca mysz skandynawska

Kochani, prawda jest brutalna dla niektórych, Są niepełnosprawni intelektualnie ? Są . Więc czy to się komu podoba czy nie, trzeba fakty przyjąć do wiadomości.

Opublikowałem własnie notkę o Robercie Lewandowskim, bo to temat gorący lecz traktowany powierzchownie. I co się okazało ? Że tekst zawiera treści niedozwolone. Czyżby Robert Lewandowski okazał się persona non grata na portalu trójmiasto.pl ?
Przejrzałem tekst jeszcze raz i patrzę, a tam tkwi takie strrraaaaszne słowo, najeżone, groźne, zabójcze, strach na nie patrzeć: sympatyczna mysz skandynawska, miłe futrzaste stworzonko. Tak się złożyło, że dzisiaj obejrzałem film przyrodniczy, w którym pokazane były te stworzonka właśnie i jakoś ten film nie został obłożony cenzurą.
Po jego zmianie tekst przeszedł przez cenzurę. Biedne myszki, czym zasłużyły na taki bojkot ?
Czas popukać się w głowę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co mówią lekarze ?

Zadzwoń pan do cenzury, ja ich nie badałem.

Inne tematy z forum Hydepark

Domki letniskowe w dobrej cenie (19 odpowiedzi)

Witam. Już się rozglądam za miejscem na przyszłe wakacje i na myśli mamk jakieś fajne i duże...

Stop LGBT - wasze opinie na ten temat (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Ostatnio podczas spaceru zauważyłam na ulicy bilbordy z hasłem Stop LGBT....

Kogo polecacie od umów frankowych? (3 odpowiedzi)

Interesuje mnie, które kancelarie prawne mają najlepsze wyniki w sporach z bankami detalicznymi...

do góry