Widok

Groźna popłoch wywołująca mysz skandynawska

Kochani, prawda jest brutalna dla niektórych, Są niepełnosprawni intelektualnie ? Są . Więc czy to się komu podoba czy nie, trzeba fakty przyjąć do wiadomości.

Opublikowałem własnie notkę o Robercie Lewandowskim, bo to temat gorący lecz traktowany powierzchownie. I co się okazało ? Że tekst zawiera treści niedozwolone. Czyżby Robert Lewandowski okazał się persona non grata na portalu trójmiasto.pl ?
Przejrzałem tekst jeszcze raz i patrzę, a tam tkwi takie strrraaaaszne słowo, najeżone, groźne, zabójcze, strach na nie patrzeć: sympatyczna mysz skandynawska, miłe futrzaste stworzonko. Tak się złożyło, że dzisiaj obejrzałem film przyrodniczy, w którym pokazane były te stworzonka właśnie i jakoś ten film nie został obłożony cenzurą.
Po jego zmianie tekst przeszedł przez cenzurę. Biedne myszki, czym zasłużyły na taki bojkot ?
Czas popukać się w głowę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co mówią lekarze ?

Zadzwoń pan do cenzury, ja ich nie badałem.

Inne tematy z forum Hydepark

Wojna....co nas czeka? (85 odpowiedzi)

Nie będę się wymądrzać ,wiem tylko ,że pełznie do mnie strach,żal,niepewność,tracę poczucie...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Meble do pesjonatu nad morzem (3 odpowiedzi)

Prowadzę nieduży pensjonat nad morzem, który w tym roku chciałbym trochę odświeżyć. Zastanawiam...

do góry