Widok

Groźny pies

W Bojanie pomiędzy ulicami Czarna Góra a Władysława Jagiełły chodzi wielki pies w kolorze beżowym, która zaatakował psa mojej sąsiadki gdy byłyśmy na spacerze. Radzę uważać na spacerach a właściciela o złapanie swojego psa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takie info można pisać dzień w dzień bo matołom się nie chce wychodzić na spacer z psem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzwonić do hycla i tyle. Mają obowiązek zabrać. Jak właściciel będzie musiał odebrać kilka razy psa to się nauczy - a jak nie odbierze, to w sumie chyba mu lepiej w schronisku i ktoś go ewentualnie przygarnie niż być pod opieką niedorozwoja.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znowu jakis frajer puszcza kundla luzem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzwońcie proszę do schroniska w Dąbrówce oni mają podpisaną umowę z naszą gmina i mają obowiązek zabrać takiego psa
http://schroniskodabrowka.pl/kontakt/

Parę minut temu był na majora Bojana ze skrzyżowaniem z ulicą Batorego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przepraszam pomyłka pomiędzy Czarną Górą a ulicą Miodową

Inne tematy z forum Bojano

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (727 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Do licznych włascicieli psów (32 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Sołtys Bojana odwołanie (43 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

do góry