Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anis - opinia wątek zamknięty Nie polecam!!! Ceny z kosmosu wzięte-np.pizza 30cm z 5 dowolnymi składnikami...
~Anis
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 stycznia 2017

Ulubiona pizzeria wątek zamknięty Zawsze smaczna, dowieziona puktualnie. Na pierwszy dowóz zdecydowałam się,...
~Maja
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 października 2016

Czas oczekiwania to masakra wątek zamknięty Co powiecie na zimną pizzę po 2,5 godziny? Ja jestem w 100% przeciw. Nie...
~Mam Nadzieje Że Zamkną Tą Pizzer
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2015

odradzam wątek zamknięty Właśnie próbuje skonsumować danie z tej knajpy pizza jeszcze jak Cie mogę ale...
~Piotr
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 grudnia 2014

Przerażające wątek zamknięty Kilka miesięcy temu zamawiając pizze w Bonello byłam zachwycona, ciasto od...
~Stylowa
1

dodano: 29 listopada 2014

NIE POLECAM NIKOMU! wątek zamknięty Fakt że o 21:30 składam zamówienie nie znaczy chyba abym otrzymał odgrzewane...
~BYŁY KLIENT
-

dodano: 22 października 2014

nie popisali sie wątek zamknięty zjadlam jakis czas temu ich pizze, ktora uwazam ze byla najokropniejsza jaka...
~srl
-

dodano: 27 września 2014

Ochyda wątek zamknięty Ogólnie do wielkiej d...,ciasto marne a składniki pizzy to juz jedna wielka...
~BOB
-

dodano: 27 września 2014

polecam wszystkim! wątek zamknięty Jestem stałym klientem i nigdy się nie zawiodłem. Bardzo dobre ciasto,...
~Dan
-

dodano: 4 sierpnia 2014

Beznadzieja. wątek zamknięty Chciałem przestrzec przed zamówieniami telefonicznymi. Zamówienie miało być...
~brum
-

dodano: 23 lipca 2014

Masakra !! wątek zamknięty Zamowilem jedzenie online, nie dosc ze przyjechalo mega pozno, probowalem sie...
~Patryk
-

dodano: 19 czerwca 2014

Nigdy więcej. wątek zamknięty Po raz pierwszy i ostatni skorzystałam z usług tej pizzeri. Zamówiłam pizzę z...
~kobieta26
-

dodano: 19 czerwca 2014

Bardzo dobra pizza wątek zamknięty Pizzeria typowo polska i pizza typowo polska, a przy tym bardzo smaczna....
~PawełN
-

dodano: 10 kwietnia 2014

NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ! wątek zamknięty Jak czytam niektóre opinie to wierzyć mi się nie chce w to co czytam. Jestem...
~Zadowolona
-

dodano: 3 kwietnia 2014

Bardzo Dobra wątek zamknięty Zamawiam chyba od samego początku i zawsze jest pyszna pizza,Zawsze ciepła i...
~dddooo
-

dodano: 3 kwietnia 2014

Najgorsza pizza w Trójmieście!!!! wątek zamknięty Nawet na ocenę 1.0 nie zasłużył ten lokal! Serwują tam paskudną, ochydną, nie...
~Damian
1

dodano: 9 września 2013

REWELACJA ! wątek zamknięty Powiem tak obsługa na bardzo wysokim poziomie, dwóch Panów bardzo...
~ŁUKASZ P
-

dodano: 26 marca 2014

Mike - opinia wątek zamknięty Najgorsza pizza, którą jadłem w życiu. Ciasto gąbczaste, mdłe, tłuste i...
~Mike
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 lutego 2014

spaghetti carbanara i zupa wątek zamknięty danie to jakas porazka, nie dobre, na dodatek zimne , niczym nie...
~Jagoda
-

dodano: 18 stycznia 2014

Wielkie NIEPOROZUMIENIE ! wątek zamknięty Odradzam z całego serca osobom, które chodź trochę szanują siebie i swój...
~Krzysiek
-

dodano: 3 stycznia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
89

77

wątków

do góry