Widok
Grunwaldzka BUSPAS
Czy miasto nie widzi że przez BUSPAS tylko zwiększyły się korki i zostały zablokowane boczne uliczki? Co my, przedstawiciele handlowi mamy zrobić? Ten buspas to jak strzelanie do wrobil z armaty. Totalny bezsens.
więcej
więcej
Nie zgodzę się, pomysł jest doskonały.
Już nawet mniejsza o to że osobiście wolę jeździć komunikacją zbiorową i podoba mi się że teraz jest bardziej punktualne.
Przecież właśnie przeczytałem na raporcie że buspasy mają magiczną zdolność do zmniejszania ilości tych przeklętych przedstawicieli handlowych którzy dzień w dzień wwiercają się w cztery litery udając jakie to cudowne są te ich produkty i usługi. Ja chcę jakiś szlaban który wykrywa sprzedawców fotowoltaliki i tłucze ich auta na schabowe stalowe.
Przecież właśnie przeczytałem na raporcie że buspasy mają magiczną zdolność do zmniejszania ilości tych przeklętych przedstawicieli handlowych którzy dzień w dzień wwiercają się w cztery litery udając jakie to cudowne są te ich produkty i usługi. Ja chcę jakiś szlaban który wykrywa sprzedawców fotowoltaliki i tłucze ich auta na schabowe stalowe.
Będę szczery:
Jeśli dzięki buspasowi mniej przedstawicieli handlowych będzie mi truć codziennie tyłek to ja uważam że nie potrzebujemy innych pasów niż buspasy.
Jeszcze gdyby buspasy mogły magicznie blokować tych przeklętych telemarketerów to zgodził bym się na wymianę całej powierzchni trójmiasta na buspasy.
Jeszcze gdyby buspasy mogły magicznie blokować tych przeklętych telemarketerów to zgodził bym się na wymianę całej powierzchni trójmiasta na buspasy.