Widok

Grunwaldzka BUSPAS

Czy miasto nie widzi że przez BUSPAS tylko zwiększyły się korki i zostały zablokowane boczne uliczki? Co my, przedstawiciele handlowi mamy zrobić? Ten buspas to jak strzelanie do wrobil z armaty. Totalny bezsens.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego przejechać może 1/3 mniej?

Skrzyżowania się nie zmieniły, a to one decydują o przepustowości

Żaden aktywista nie mówi że korki są przez poszerzanie dróg

Wszyscy zgodnie twierdzą, że przez nadmiar samochodów

Spoko, wpuśćmy dostawczaki na buspasy

Lepiej? Czy wymyślisz coś kolejnego?

Moze zacznijcie od tego

Aby jezdzic zgodnie z przepisami?

Trzeba zamknać jezdnię dla ruchu

i puścić tam tylko autobusy. Nie będzie korków robionych przed przedstawicieli handlowych.

Nie zapominaj o lini skm

Umów się na 6 spotkań w ciągu dnia, zaplanuj do tego czas na pracę siedzącą w ciągu tego samego dnia, spakuj laptop i dokumenty i dojedź na te 6 spotkań komunikacja, pamiętając, że robotę biurową też musisz odwalić. Powodzenia. Ale od razu uprzedzę. Ni wuja nie zrobisz tego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Współczuję ci. Bo to rozwiązanie nie ma na celu utrudnianie komukolwiek w swoim zamyśle. A w twoim malutkim łebku roi się myśl, że na wyższych stanowiskach są tobie podobni, a to tylko ty byś każdemu naokoło nogę podstawił dla zabawy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co, pola czku, jedyna radość, to jak patrzysz na cudze nieszczęście?

Biedaku..

czy ja wiem, czy zrobił dno

dosyć dosadnie - fakt, ale wobec takiego przegrywa chyba nie warto się szarpać na nic więcej

oj tak, Ty je piszesz

bo Ty - smutny człowieczku epatujesz tym cebulactwem, Mówisz, że jesteśmy roszczeniowi - tylko, że to nie Tobie ktokolwiek utrudnia życie I zakazuje jeździć autobusem/rowerem. Aż Ci współczuję gdy widzę tą Twoją radość tylko z tego, że ktoś ma ciężej.

Nie zgodzę się, pomysł jest doskonały.

Już nawet mniejsza o to że osobiście wolę jeździć komunikacją zbiorową i podoba mi się że teraz jest bardziej punktualne.
Przecież właśnie przeczytałem na raporcie że buspasy mają magiczną zdolność do zmniejszania ilości tych przeklętych przedstawicieli handlowych którzy dzień w dzień wwiercają się w cztery litery udając jakie to cudowne są te ich produkty i usługi. Ja chcę jakiś szlaban który wykrywa sprzedawców fotowoltaliki i tłucze ich auta na schabowe stalowe.

Będę szczery:

Jeśli dzięki buspasowi mniej przedstawicieli handlowych będzie mi truć codziennie tyłek to ja uważam że nie potrzebujemy innych pasów niż buspasy.
Jeszcze gdyby buspasy mogły magicznie blokować tych przeklętych telemarketerów to zgodził bym się na wymianę całej powierzchni trójmiasta na buspasy.

Ewentualnie mówiła że będzie spowalniać ruch i właśnie dzięki temu ją wybrali.

Tak tylko sugeruję że ludzie miewają różne opinie, w tym czasami nawet sprzeczne z twoimi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Litości, co za poziom...

Nie żeby gość od "blachosmrodziarzy" się popisał, ale weź ty się ogarnij i nie kop nowego dna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

eee... ok?

A tak właściwie znasz kogoś kto namawia do całkowitego zrezygnowania z ruchu samochodowego czy tak po prostu lubisz się wściekać i świadomie olewasz fundamentalne szczegóły cudzych opinii?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dać premie na zachętę!

jest jeszcze tyle miejsc w których przydałby sie buspas
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry