Widok

Grupon -kupon namiastka mikrodermabrazji...

Sensual Beauty & Spa Temat dostępny też na forum:
Jestem kolejną niezadowoloną klientką (od razu mowię ze nie jestem z konkurencji). Ale zacznę od początku ...dodzwonienie się graniczy z cudem tel. albo zajęty ,albo linia uszkodzona a tel komorkowy ma przeładowaną skrzynkę.Mikrodermabrazja wg cennika na www.sensualbeauty.pl powinna trwać 30 min...Pani Kasia wykonala to w 15 min ,byle jak ,dekolt ledwo tknięty( nawet go nie odsłonila),szyja to samo. Przescieradla papierowe jednorazowe są tu wielorazowe... i jesli taka usługa kosztuje normalnie 150 zl to naprawdę szkoda zachodu...kolejna rzecz ...Do mikrodermabrazji dobralam peeling migdałowy ...w cenniku jest napisane ze mikroder+ pelling migdal na twarz i szyję kosztuje 210 zł... skoro dalam bon o wartosci 150 zł to za peeling migdalowy powinnam doplacic tylko 60 zł ...a skasowano mnie 140 zl... Podsumowując marna usługa ,szkoda mojego czasu ,szkoda dziesiatkow tel. zanim sie dodzwonilam....zwykła taśmówka
Moja ocena
Sensual Beauty &Spa kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 3

oferta: 1

jakość usług: 1

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 2

2.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszamy wszystkie niezadowolone Panie na mikrodermabrazję korundową wykonywaną profesionalnym urządzeniem niemieckiej firmy Reviderm. Zabieg wraz z położeniem maseczki algowej trwa 45 minut, przeprowadzony przez doświadczony personel - dyplomowany kosmetolog, wysokie standardy higieny, pełen profesionalizm.
Atelier Urody Tien 500 209 059.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry