Widok
Grupon
Byłam w restauracji wielokrotnie aż w końcu zalazłam ją na gruponie- pomyślałam super , wykupiłam kupon i umówiłam się na wizytę. Jestem bardzo zadowolona z menu z resztą już przy zakupie było ono podane więc nie mogę mieć zastrzeżeń, jakość potraw na 6, wszystko cieple i szybko podane- co jest kolejnym plusem, głodziliśmy się cały dzień żeby wszystko zmieścić, czytałam poprzednie opinie i chciałabym zaznaczyć, że przystawki po to zostały stworzone żeby były małe. Patrycja (kelnerka) wiedziała na temat Menu wszystko i pomogła nam w wyborze. Powiedziała że jej osobiście wszystko smakuje, ale że jestem kobietą mi poleca łososia bądź tagliatelle a dla mojego męża burgera z 100 % wołowiny co okazało się prawdą (kolejny plus). Do co wystroju- za każdym razem gdy przychodzę są jakieś zmiany tym razem pomarańczowe ściany zmienione na białe i dodano więcej stołów (następny plus). Obsługa bardzo serdeczna kelnerka stara się aby niczego nie brakowało i umila czas oczekiwania ciekawą rozmową, barman również miły a oboje tworzą ciekawą całość!Gdy wychodziliśmy Patrycja zachęciła Nas do napisania opinii, więc piszę.Za każdym razem gdy wychodzimy słyszymy "bezpiecznej drogi do domu" ! Dziękuje
Moja ocena
The Towers Restauracja & Bar
kategoria: Restauracje
obsługa: 5
menu: 5
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.5
* maksymalna ocena 6