Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pierwszy raz wyszliśmy głodni z lokalu wątek zamknięty Porażka, Grouponowy kupon - kolacja za ponad 110zł, konieczna rezerwacja- z...
~Iza
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 czerwca 2014

smacznie wątek zamknięty Wszystko smacznie , na ciepło , w odpowiednim czasie i ładnie podane ....
~Paulina
-

dodano: 9 kwietnia 2014

Wyśmienicie wątek zamknięty Dla mnie super ! Jedzenie ja 6 , obsługa miła komunikatywna , miła i...
~Martyna
-

dodano: 28 lutego 2014

Przepyszne, wspaniale ułożone menu! wątek zamknięty Byliśmy tam z narzeczonym trzy razy, menu zmieniało się w tym czasie, jednak...
~Pyszna
-

dodano: 21 lutego 2014

Kiepsko wątek zamknięty Zachecona pozytywnymi opiniami o tym miejscu,wybrałam sie wraz z mężem...
~Kika
1

dodano: 28 listopada 2013

Grupon wątek zamknięty Byłam w restauracji wielokrotnie aż w końcu zalazłam ją na gruponie-...
~Julianna
-

dodano: 12 lutego 2014

wyjście z groupona dla 4 osób wątek zamknięty Kupiłam groupon dla 4 osób (przystawka, danie, deser + karawka wina). Małe...
~papaya
-

dodano: 6 lutego 2014

Bardzo miło! wątek zamknięty Bardzo miły czas, pyszne jedzenie i bardzo fajna obsługa. Deser ala szarlotka...
~Agnieszka
-

dodano: 30 stycznia 2014

Nie polecam!!! wątek zamknięty Trafiliśmy do restauracji przez groupon. Na początku wizyty wszystko ok!...
~tomekk
-

dodano: 29 stycznia 2014

Wizyta w dwoje wątek zamknięty Spędziliśmy dwie urocze godziny w niedzielne popołudnie. Bardzo miłe miejsce,...
~Teresa i Marek
-

dodano: 21 stycznia 2014

masakra wątek zamknięty Nigdy nie byłam w Sea Towers , kiedy na Grouponie zobaczyłam ofertę z...
~Grażyna Rucińska
1

dodano: 5 stycznia 2014

Wizyta z Groupona wątek zamknięty Odwiedzaliśmy the Towers w sobotę 11.01.2014 we dwoje z dzieckiem 5 letnim....
~Marek
-

dodano: 13 stycznia 2014

Pustki... wątek zamknięty W lokalu pustki ale by wykorzystać kupon trzeba się wcześniej anonsować. W...
~Leszek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 grudnia 2013

polecam wątek zamknięty gorąco polecam ten lokal miejsce oraz obsługa (w szczególności pani kelnerka...
~J
-

dodano: 29 września 2013

Miła atmosfera ze smacznym jedzeniem wątek zamknięty W " The Towers " byliśmy na spotkaniu firmowym. Zostaliśmy bardzo miło...
~Ewa
-

dodano: 26 września 2013

Zdecydowanie na plus wątek zamknięty Na początek szkoda, że restauracyjka jest w tak trudno dostępnym, w kwestii...
~Meg
-

dodano: 25 września 2013

Fantastyczna zaczynając na obsłudze przez wystrój aż do potraw restauracja wątek zamknięty The Towers to coś niesamowitego . Restauracja ta miała już kilku właścicieli...
~Stała klientka !
-

dodano: 13 września 2013

Super wątek zamknięty Nowe odkrycie, nowy smak, nowa jakość :) Nie da się ukryć, że restauracja The...
~Rafał Karolak
-

dodano: 28 czerwca 2013

POLECAM... BO WARTO IŚĆ ZA ILOŚCIĄ W NORMALNEJ CENIE !!! wątek zamknięty Witam, dzisiaj byłem z Żoną na drugiej rocznicy Ślubu... Po przeczytaniu...
~Marcin
-

dodano: 19 czerwca 2013

Restauracja pierwsza klasa! wątek zamknięty Super jedzenie, pyszne wszystko. Już byłam kilka razy, żeby wypróbować jak...
~Zadowolona :)
-

dodano: 2 czerwca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry