Widok
Przepyszne, wspaniale ułożone menu!
Byliśmy tam z narzeczonym trzy razy, menu zmieniało się w tym czasie, jednak za każdym razem dania były świetnie dobrane. Próbowaliśmy kalmarów (doskonałe, podane z przepysznym sosem), zupy-kremu z pomidorów (bardzo dobry), dorsza w panierce z frytkami (dorsz znakomicie przyrządzony, bardzo smaczna panierka i przepyszne, słodkie frytki), burgera (dobry, ale uważam, że odstaje w porównaniu do innych dań - choć i tu dostajemy zacne frytki), grillowanego łososia z purre ziemniaczanym w sosie kaparowym (zdecydowanie polecam), ciasto francuskie z kozim serem (świetna przystawka), wątróbkę (nie mam jej nic do zarzucenia, ale nie powalała jak inne dania). Nie rozumiem negatywnych ocen, byłam zachwycona miejscem. Kelnerka jest gadatliwa, ale bardzo sympatyczna, nie przeszkadza mi brak karty napojów. Atmosfera panuje przyjazna, a jedzenie jest znakomite. Wystrojem lokal bardziej przypomina drink bar niż restaurację, ale siedzi się tam bardzo przyjemnie - nawet w miejscu krytykowanym poniżej przez Panią - tym, przy windzie z jedzeniem.
Moja ocena
The Towers Restauracja & Bar
kategoria: Restauracje
obsługa: 5
menu: 6
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.3
* maksymalna ocena 6