Widok

Gryf Zukowo

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam !!!!
czy ktos moglby mi powiedziec cos na temat Gryfu w Zukowie, zarezerwowawlam tam 2 sierpnia 2008r ale w sumie nic nie wiem o tym miejscu tylko tyle ze jest w Zukowie, bede wdzieczna za kazda informacje, pozdrawiam

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak tez nam powiedzieli, na jednej siedzimy na drugiej tanczyny, a ja poszukiwalam jedej sali :)

image
Hej Dziewczyny! Czyli na ile osób maksymalnie mozna zrobic wesele w Gryfie zeby wszystko bylo na jednej sali? Podobno sa tam dwie sale, jedna wieksza druga mniejsza, tak? Jakie sa koszty za jedna osobe? Czy ktos tam mial wesele, lub byl na weselu? Jakie wrazenia? My planujemy wesele na ok 100 os. czy da rade na tyle osob? Prosze o szczegoły. Dzwonilam tam ale odebral jakis pan i szczerze mowiac byl bardzo malo komunikatywny. Pozdrawiam
hej !!!
mi powiedzieli ze 100 osób to dla nich zaden problem, cen zadnych nie znam, gdyz poznac ich nie bylo mi dane :) , tyle co slyszalam ze ok. 120 zl ale wiem to ze slyszenia nie od wlascieli, jedzienia podobno rowniez jest duzo i podobno jest dobre, bylam tam kiedys na stypie..... sale mi sie za bardzo nie podobaly, ani jedna ani druga, polozenie tez mi sie nie podobalo, ani toalety, a pan z ktorym rozmawialm przez tel rowniez nie byl zbyt komunikatywny i odniosłam wrazenie ze bradzo sie spieszyl....., ale ja wchodze z zalozenia ze to ludzie tworza atmostere :)

image
ja bedę miała wesele w gryfie we wrześniu to mój trzeci zarezerwowany termin tam pierwszy odwołaliśmy jak nasza córka urodziła sie z cięzką wadą serca drugi jak mój przyszły teść zginął w wypadku samochodowym a teraz to juz na pewno nie odwołamy! nie odstrasza mnie że ulica jest blisko czy że toalety są piętro niżej wiem że mają dobre jedzenie to jest dla mnie bardzo ważne

córcia nr1
image

córcia nr2
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry