Widok

Gryzaczek dla malucha

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkie mamusie :)
mój mały synek zaczyna ząbkować i wszystko co tylko złapie w rączki ląduje w buzi - jednym gryzaczkiem szkrab szybko się nudzi albo spada na stół i podłogę i wtedy jest płacz i krzyk na całego. Gdzieś słyszałam że są takie "zestawy" gryzaków co by nie nudziło i nie maluszka. Czy któraś z Was spotkała się z czym takim? gdzie można to dostać?.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Duży wybór gryzaków znajdziesz w sklepach z artykułami dla dzieci
Podobno żyrafa sophie (sprawdz w google) jest do tego idealna, już parę osób mi zachwalało ten gadżet, że pomimo ceny warto zainwestować, dzieci ją bardzo lubią i się nie nudzi.
Ja mojemu maluszkowi kupiłam taki pałąk z różnymi zabawkami który można wszędzie przyczepić. Maluszek jest zadowolony i nic mu nie upada na ziemię
Moje dziecko ma tych gryzaczków wiele ale żadnym nie interesuje się dłużej. Chętnie więc posłucham waszych podpowiedzi, może coś mojemu malcowi przypadnie w końcu do gustu. Kiedyś słyszałam o rękawiczkach w formie gryzaczków. może ktoś wie coś o nich?
Moja córka uwielbiała żyrafkę Sophie. Jest naprawdę rewelacyjna i warta swojej ceny. Drugą ulubioną zabawką był drewniany gryzaczek - fajnie się sprawdzał przy ząbkowaniu. :)

Takie większe zestawy zabawek, pałąki itd. jakoś nigdy nie wzbudziły jej zainteresowania na dłuższą chwilę. Mieliśmy np. motyla z Lamaze i służył nam w zasadzie tylko jako ozdoba przy wózku ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja w jednym ze sklepów dziecięcych znalazlam taką rekawiczkę z gryzaczkami Gumme. Cena też nie była najniższa, ale zainwestowałam i u nas sprawdza się świetnie :)
A widziałam te rękawiczki Gumy Glove czy jakoś tak w sklepie dziecięcym w gorzowie ale cena trochę mnie odstraszyła. No i teraz chyba trochę za ciepło na zakładanie dziecku rękawiczki...ale we wrześniu pomyślę i może w to zainwestuję bo patent super! :)
też mamy taki pałąk z zabawkami i uważam ,że jest super,dziecko zajmie się na dłuższą chwilę, nic nie spada,można wszędzie przyczepić, naprawdę polecam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

OWI Gdynia, dr. Marzena Umińska (18 odpowiedzi)

witam, jutro mamy pierwszą wizyte w OWI. będzie nas przyjmować rehabilitantka dr. Umińska. czy...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (28 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry