Odpowiadasz na:

To i ja coś o grzybach powiem. Ale nie będzie potrawa, tylko protip. Jak smażycie grzyby to zróbcie tak:
1. rozgrzać patelnię z odrobiną oleju,
2. na rozgrzaną patelnię wrzucić pierwszą... rozwiń

To i ja coś o grzybach powiem. Ale nie będzie potrawa, tylko protip. Jak smażycie grzyby to zróbcie tak:
1. rozgrzać patelnię z odrobiną oleju,
2. na rozgrzaną patelnię wrzucić pierwszą porcję suchych, pokrojone grzybów i przesmażyć kilka minut,
3. dodać drugą porcję grzybów i przesmażyć kilka minut,
4. na koniec dodać pokrojoną cebulkę i zeszklić.
Najpierw grzyby, na końcu cebulka, nie tak jak babcie uczyły. Spróbujcie.

zobacz wątek
5 lat temu
~MtF

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry