Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
echh wątek zamknięty Po pierwsze: jeśli na stronie internetowej i ulotkach klub pisze, że jest...
~Ola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 czerwca 2015

Jest spoko ;) wątek zamknięty Jest naprawdę fajnie, maszyny i sprzęt są w miarę dostępne tzn jeśli jest...
~cicha450
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 czerwca 2015

nieźle wątek zamknięty Chodzę od kilku tygodni na zajęcia zumby. W miarę miła pani na recepcji....
~Mirka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 maja 2015

potrzebny remont!!! wątek zamknięty Klub prosi się o remont i zmiany. W szatni tlok i brak miejsca. Szafki sa...
~mala
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 lutego 2015

minusy przeważają wątek zamknięty Jeśli ktoś brał prysznic na Woodstocku i w Gymnasionie, zauważy analogię....
~Joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 stycznia 2015

Gymnasion Madison- pilates, kręgosłup -proszę o opinie wątek zamknięty Witajcie, proszę o opinie jak jest na tych (innych też) zajęciach w...
~lolllla
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 października 2014

Power bike to porażka! wątek zamknięty Rowery wymagają natychmiastowej naprawy. Mało który nie jest rozklekotany,...
~boruch71
-

dodano: 1 października 2014

słabo ze sprzętem i trenerami silowni wątek zamknięty Niestety mało pozytywów należy się dla tego obiektu. Posiadają stary, zużyty...
~Marek
-

dodano: 20 maja 2014

miałam polecać każdemu, nie polecam nikomu!!! wątek zamknięty Ciekawe zajęcia z zumby z p. Moniką. Chodziłam co poniedziałek, ale już...
~Sandra
-

dodano: 25 marca 2014

Wiem dlaczego inne oddziały tej sieci się zamknęły. wątek zamknięty 1. Przydałby się remont, bo nie wygląda zachęcająco. Taborety w szatni tak...
~rork
-

dodano: 9 lutego 2014

Forma w ciąży wątek zamknięty Nie polecam zajęć dla ciężarnych w tym klubie. Prowadzone są bez ładu i...
~C.
1

dodano: 29 sierpnia 2013

zwrot pieniędzy za niewykorzystane karnety wątek zamknięty Czy ktoś próbował odzyskać pieniądze? Czy macie w tym zakresie jakieś...
~Anna
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 grudnia 2012

Świetny! wątek zamknięty Postanowiłam napisac opinię by polecić ten klub. Najpierw najbardziej...
~Mmm
-

dodano: 29 sierpnia 2013

taneczne z A.Biernatem wątek zamknięty Rewelacyjne zajęcia!Godzina dobrej zabawy i profesjonalnych zajęć.Świetny...
~ks
-

dodano: 16 lipca 2013

TRENINGI PERSONALNE ! wątek zamknięty Wesoła obsługa i w pełni profesjonalne treningi u Mateusza. Testowałem kilka...
~Damian
-

dodano: 23 czerwca 2013

zajęcia latino z Arturem Biernatem wątek zamknięty Wspaniałe zajęcia!!Spokój i profesjonalizm instruktora plus ciekawa...
~Kaśka
-

dodano: 4 czerwca 2013

Zajęcia taneczne wątek zamknięty Wszystkim miłośnikom żywiołowego latino, zmysłowej burleski oraz tańca...
~Magda
-

dodano: 27 maja 2013

Sylwia Kamińska wątek zamknięty Co stało się z Sylwią? Byłam dziś na zajęciach, prowadzonych zawsze przez...
~EJ
7

dodano: 7 czerwca 2011

Gymnasion Gdynia wątek zamknięty Czy ktoś wie jak odzyskać pieniądze za niewykorzystane karnety w Gdyni?
~Magda
9

dodano: 30 października 2012

powtórka z upadłości wątek zamknięty wrócili dawni właściciele i co!!??? sprzęt brudny a Gdyni zamknięte na klucz...
~Kondzio
2

dodano: 21 grudnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
228

140

wątków

do góry