Widok
A może nie dogadała się Pani ze stylistka ze włoski nie od skory zostały farbowane? często tak jest ze błąd leży w konsultacji.
Nie wiem ile kosztuje zboże. Ale wiem ile płace za najlepsze na rynku fryzjerskim materiały i ile płace za prąd,wodę,gaz,ręczniki,folie,sprzęty do stylizacji i koloryzacji,...jakie drogę szkoleniową musiałyśmy przejść by mieć wiedze i moc wykonywać zawód. koszty które składają się na całokształt usługi.
Tylko ktoś kto nie ma tej wiedzy mógłby ocenić w ten sposób kwotę za wykonana prace.:)
Tak wiec ADDD łatwo anonimowo kogoś niszczyć,gorzej wykazać nic porozumienia. Wystarczyłby jeden tel a byśmy na rzęsach stały by wypuścić Panią zadowolona, tego jestem pewna.
Proszę naprawdę o kontakt z Nami.
Pozdrawiam serdecznie
Nie wiem ile kosztuje zboże. Ale wiem ile płace za najlepsze na rynku fryzjerskim materiały i ile płace za prąd,wodę,gaz,ręczniki,folie,sprzęty do stylizacji i koloryzacji,...jakie drogę szkoleniową musiałyśmy przejść by mieć wiedze i moc wykonywać zawód. koszty które składają się na całokształt usługi.
Tylko ktoś kto nie ma tej wiedzy mógłby ocenić w ten sposób kwotę za wykonana prace.:)
Tak wiec ADDD łatwo anonimowo kogoś niszczyć,gorzej wykazać nic porozumienia. Wystarczyłby jeden tel a byśmy na rzęsach stały by wypuścić Panią zadowolona, tego jestem pewna.
Proszę naprawdę o kontakt z Nami.
Pozdrawiam serdecznie
Pani Kingo tyle co kasujecie za rozjasnienaie wlosow to w innym salonie uzywajac tych samych produktów mam na myśli Olaplex i farby Kevina place polowe ceny. Malo tego nie szanujecie klientów, nie odpisujecie na stronach np. Messenger z data kiedy można przyjść. Zawsze jest problem. Nigdy nie ma czasu aby zapisac się do ulubionej styliski, brak miejsc . Szkoda ze za tak duza kase jeszcze nie można przyjść kiedy się ma ochote. Rozumiem dzień dwa roznicy . Do innch stylistek jedynie które zaproponujecie.
Witam pani Olu.z ręka na sercu mogę przysiądz ze Nigdy w życiu nie obrobiłam żadnego zdjęcia włosów w całej mojej karierze zawodowej. BardzoPrzykro mi ze taka jest Pani opinia. Myśle ze nie jest pani przedsiębiorca piszą Takie rzeczy, i ze nie chciałaby Pani żeby obca osoba osadzała Pani fachowość w taki sposób. Gdyby Pani odezwała się do Nas z pewnością byśmy zwróciły koszty bądź spotkały się drugi raz i sprawiły by naprawdę była Pani zadowolona. Bo na tym Nam najbardziej zależy. Zapraszam następnym razem do Siebie na fotel, postaram się sprostać Bardziej Pani oczekiwaniom. Pozdrawiam serdecznie
Witam serdecznie Pani Olu.
szczerze watpię by była Pani Nasza stała klientka, 800zl jest to kwota przy bardzo długich i gęstych włosach za rozjaśnienia blond,przy których fryzjer musi zużyć mnóstwo czasu materiału.
Naturalne włosy kosztowałyby ponad 3tys. także duża nie wiedza z Pani strony.
Sądząc po określeniach jakich Pani użyła nie ma
Pani dużej styczności z branża beauty
szczerze watpię by była Pani Nasza stała klientka, 800zl jest to kwota przy bardzo długich i gęstych włosach za rozjaśnienia blond,przy których fryzjer musi zużyć mnóstwo czasu materiału.
Naturalne włosy kosztowałyby ponad 3tys. także duża nie wiedza z Pani strony.
Sądząc po określeniach jakich Pani użyła nie ma
Pani dużej styczności z branża beauty