HAIR SPACE

Fryzjerzy

Gdańsk, Rajska 10

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Danuta - ocena nowy temat Do salonu trafiam z polecenia przyjaciółki. Moje włosy wymagały szczególnej...
~Danuta
1

ostatnia odp. 11 godzin temu

dodano: 25 października 2025

Artur - ocena nowy temat Wszystko świetnie minęło, polecam. Uczciwa cena i fajny lokal
~Artur
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 24 października 2025

Maria - ocena Bylam tam pierwszy i nie ostatni raz, pani Oksana zna sie na rzeczy. Bardzo...
~Maria
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 20 października 2025

Grzegorz - ocena Jestem mega zadowolony ze strzyżenia i z odsiwania. Włosy po umyciu same się...
~Grzegorz
1

dodano: 12 września 2025

Beata - ocena Szukasz salonu fryzjerskiego w którym profesjonalnie i kompleksowo zatroszczą...
~Beata
1

dodano: 12 września 2025

Antonina L. - ocena Jestem zachwycona zarówno profesjonalizmem pan Damiana jak i przemiłą...
~Antonina L.
1

dodano: 4 września 2025

Malwina - ocena Zachęcam każdego kto szuka naprawdę dobrego fryzjera, koloryzacja wykonana...
~Malwina
1

dodano: 4 września 2025

Angelina K. - ocena Dzięki za uratowanie moich włosów. Krioterapia zdziałała cuda i znowu mam...
~Angelina K.
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 31 lipca 2025

Andrea - ocena Bardzo przyjemna atmosfera i pyszne cappuccino. Serdecznie polecam...
~Andrea
1

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 31 maja 2025

Adam - ocena Rewelacyjne strzyżenie i perfekcyjnie odsiewanie.
~Adam
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 sierpnia 2024

Julita - ocena Nowy salon godny polecenia. Bardzo profesjonalne podejście do klienta i jego...
~Julita
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 lipca 2024

Daria - ocena Rewelacyjny salon, polecony mi przez koleżankę. Przemiła atmosfera w...
~Daria
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 lipca 2024

Asia - ocena Salon godny polecenia poza bardzo miłą atmosferą, przede wszystkim pełen...
~Asia
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 lipca 2024

Joanna - ocena Jestem bardzo zadowolona z efektów pracy pani Weroniki . Kolor to piękny próz...
~Joanna
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 lipca 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry