Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Klinika - opinia Bardzo dobra obsługa, jak mówią tak robią. Polecam.
~Klinika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 marca 2023

MariaR - opinia wątek zamknięty Świetna i bardzo profesjonalna firma. Wykonali dla mnie projekt jak i...
~MariaR
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 13 stycznia 2020

Piotr - opinia wątek zamknięty Wyposażyłem w tej firmie 2 łazienki w domu -salon w Gdańsku Super, polecam....
~Piotr
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 grudnia 2019

ZASŁUŻONE 6 wątek zamknięty Obsługa na bardzo wysokim poziomie super się uzupełniają widać, że pracują ze...
~Darek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2014

Super polecam wątek zamknięty Bardzo miła obsługa widać że pracownik zna się na produktach jak i ma...
~humer38
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 marca 2013

Fajna ekspozycja, kompetentna obsługa wątek zamknięty Robiąc remont domu zajrzeliśmy do wielu trójmiejskich salonów z płytkami...
~Piotr i Ola
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 maja 2012

MEGA POZYTYWNIE wątek zamknięty Bardzo profesjonale i rzeczowe podejście do klienta. Bardzo mila obsługa pod...
~Dominik
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 24 października 2009

Opinia wątek zamknięty Przeczytałem poprzednią opinie o tym sklepie i muszę przyznać ,że mnie nic...
~Maciek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 23 lipca 2009

Kasia - opinia wątek zamknięty żadnego zainteresowania ze strony obsługi sklepu, mimo tego że byłam jedyną...
~Kasia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 18 września 2008

SALON GODNY POLECENIA ! wątek zamknięty NAPRAWDĘ ZREALIZOWANO MOJE MARZENIE O IDEALNEJ ŁAZIENCE. POLECAM SALON DLA...
~ANNA
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 2 marca 2008

POLECAM wątek zamknięty Miałam przyjemność dokonać zakupów w salonie w Gdyni. Obsługiwał mnie bardzo...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 4 listopada 2007

Bardzooo fajnie wątek zamknięty bardzo ladny salon ciekawe aranzacje pomoc architekta naprawde fajnie polecamy
~Monika i Marek
-

dodano: 6 lipca 2007

Super galeria polecam wątek zamknięty Bardzo polecam zakupy w tej firmie jeszcze nigdy nie zostalem tak...
~Jerzy
-

dodano: 5 lipca 2007

Godne polecenia wątek zamknięty Super obsługa super dostępność towaru co tu dalej pisać poprostu warto...
~Michał
-

dodano: 17 kwietnia 2007

Polecam wątek zamknięty Bardzo mi sie podobała miła i profesjonalna obsługa bogaty asortyment oraz...
~Daniel
-

dodano: 17 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

15

wątków

do góry