Widok

HDG Remonty - proszę o opinie.

Planujemy remont mieszkania, ale nie mamy czasu robić tego samodzielnie. Podobno ta firma jest niezła http://hdgremonty.pl. Ma ktoś jakieś dośiadczenia z nimi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Sadząc po zdjęciach na ich stronie to przeciętna firma bez fajerwerków. Widać ,że mają doświadczenie w wykańczaniu domów - poddasza.
A jeśli szukają roboty w Trójmieście , a są z Poznania , który jest bogatszym miastem , to albo coś nawywijali , albo chcą na lato przyjechać nad morze.....
Jest wiele firm z Trójmiasta , które mogą realizować zlecenia z naszego terenu. Pytanie tylko o wymagania inwestora co do standardu i ceny.
Kaszubi zrobią za pół ceny , tak samo brygady zryw - dwóch ludków z drabinką i wiertarką z Castoramy , bez działalności i ubezpieczenia.
Mam doświadczenie w remontach w Trójmieście, więc mogę coś pomóc , doradzić , zaproponować sprawdzonego architekta wnętrz.
Leszek 660-400-112
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

Patrząc na zdjęcie szału nie ma - ba nawet przyglądając się zdjęciom są fuszerki drobne :).

Zgadzam się z poprzednikiem że lepiej znaleść firmę w Trójmieście bo nie daj boże będzie poprawka i z Poznania troszkę daleko przyjechać będzię.

Chyba że dobrze się zabezpieczyć.

Mogę polecić swoje usługi w sprawach formalnych jak i w nadzorowani prac przez firmę czy też projektanta.

Zajmowałem się wykończeniówką przez 13 lat lecz patrząc na to jak psełdo fachowcy niszczą rynek i nie wiedzą jaka jest różnica kielni od szpachelki - tragedia.

Pozdrawiam serdecznie

marcinkowski.piotr1@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli zależy Państwu na wysokiej jakości prac to zapraszam do kontaktu:
tel. 697086093
http://www.malyduzyremont.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

architekt wnętrz - polecane osoby (17 odpowiedzi)

Jeżeli korzystaliście z usług architekta wnętrz to poproszę o wpisanie osoby, którą możecie...

Taras z desek kompozytowych - (71 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

do góry