Widok
Na trawniku rosną konopie.
Na trawniku rosną konopie. Tragedia. Katastrofa. Weź sochę, trzeba zaorać! Dwóch policjantów do zaprzęgu - wezmę ich sprzed hipodromu - nie ma policji w miescie, wszyscy sa tam... Widziałaś plaże? Nie ma tam ciebie. Opalenizna jako wartośc sama w sobie. Gdansk to opalone miasto. Forty to piersi, Grunwaldzka to kregosłup a przejście podziemne pod kolejką to... Pełno tam ludzi, zawsze, kiedyś ktos tam grał. No i empik - pełna kultura! Podziemie. To juz było. Wyjdźmy na powierzchnię, idziemy w strone Heveliusza, tak, wczoraj tragicznej smierci księzny Diany rocznica, biedna, rozkłada się, ciekawe co zostało, gaz, zielona ciecz, pewnie robaki, jeśli nie jest zbyt wilgotno. Ale to wyspa - pewnie gnije, zalezy od szczelności trumny. najdłuzej zostana włosy, chyba nie, podobno rosna jeszcze po smierci. Nawet ksiezne giną, memento mori, vanitas vanitatum et omnia vanitas... Vanitas, jeśli jeszcze istniejesz, odezwij się, błagam! Idziemy w strone kościoła sw Brygidy, skaczę przez samochody-mercedesy, które chcą mi przeszkodzić w dotarciu do celu. Otwieram wrota, bursztyn wylewa się na mnie, zatapia miasto, wszyscy toną, tylko ci, którzy mieszkają wyzej, toną później. Pada. Ciagle pada, asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby, sciągaja go na noc, rozciagają tylko, kiedy przyjezdza papież albo Tina Turner, Whitney z Huston... Divas, divas! Brytney, połowa populacji chce tak wyglądac, kazdy mówi, że jej nie chce, ale w internecie... internet, pajeczyna, kraje trzeciego świata potrzebują e-maili, zakupmy sobie zarcie przez internet, lodówka która sama mówi, pralka, która sama pierze, człowiek który sam mówi i pierze. czym się różnisz od maszyny - jestes piękna, wiem, to dyskusyjne. ale uwiez. chciałbym, abys miała cztery nogi, wszystkie takie same. Ale nie zawsze, tylko... czasem. A tak w ogóle, kim ty jestes, hę? Nie istniejesz, na pewno istniejesz? Ale wróćmy do brygidy... Nie chce mi sie wracac do brygidy. Po niedzieli. To juz mniej inspirująca i ciekawa...
Polska
Polska polska czy tez POLska.
Wszyscy patrza nikt nie widzi.
Dziwia sie ludzie zywi,
ze Murzyn w reprezentacji
strzela gole dla naszej nacji
My sie cieszymy jak to patrioci.
Ale Murzyna nie oddamy po dobroci.
Polska zachlana ale tolerancyjna,
Krzak tak, Kwach w las.
Zestaw dla narkomana.
A biedny Murzyn? co z tym poczac ma?
Glosowac na prezydenta trzeba!
Juz tuz tuz wybory, a oni klamia i klamia...
Co z tego i tak jednego wybiora.
Trzech sie pcha tam gdzie jednego mijesce.
Popatrzmy i posmiejmy sie w niecce
sprawiedliwosci jaka jest POLska,
gdzie ludzi bija i okradaja, zyc mamy,
Rzad kradnie inni kradna co ja mam z tym poczac?
Trzeba RZyc, bo inaczej nei mozna...........
this is the end
my only friend
the end
Wszyscy patrza nikt nie widzi.
Dziwia sie ludzie zywi,
ze Murzyn w reprezentacji
strzela gole dla naszej nacji
My sie cieszymy jak to patrioci.
Ale Murzyna nie oddamy po dobroci.
Polska zachlana ale tolerancyjna,
Krzak tak, Kwach w las.
Zestaw dla narkomana.
A biedny Murzyn? co z tym poczac ma?
Glosowac na prezydenta trzeba!
Juz tuz tuz wybory, a oni klamia i klamia...
Co z tego i tak jednego wybiora.
Trzech sie pcha tam gdzie jednego mijesce.
Popatrzmy i posmiejmy sie w niecce
sprawiedliwosci jaka jest POLska,
gdzie ludzi bija i okradaja, zyc mamy,
Rzad kradnie inni kradna co ja mam z tym poczac?
Trzeba RZyc, bo inaczej nei mozna...........
this is the end
my only friend
the end
M-POL
Haha widze grubasa.
hahaha widze starucha.
Co oni mi zrobili ze tak ich nazywam?
Zyja!!! Oto co zrobili!!!
wiecej nie trzeba nam ludziom
zeby gnoic innych mniejszych!!!
w koncu my jestesmy panami samych siebie.
mozemy robic co chcemy!!!
mam gdzies ze babcia stoi!!!
bo kiedys na wieki zasnie!!!
odpocznie sobie spokojnie!!!
dostanie nowe mieszkanie
ciasne ale wlasne.
m-pol ladne stylowe.
moze sie sam tam wybiore???
hahaha widze starucha.
Co oni mi zrobili ze tak ich nazywam?
Zyja!!! Oto co zrobili!!!
wiecej nie trzeba nam ludziom
zeby gnoic innych mniejszych!!!
w koncu my jestesmy panami samych siebie.
mozemy robic co chcemy!!!
mam gdzies ze babcia stoi!!!
bo kiedys na wieki zasnie!!!
odpocznie sobie spokojnie!!!
dostanie nowe mieszkanie
ciasne ale wlasne.
m-pol ladne stylowe.
moze sie sam tam wybiore???
Polak potrafi
narobic na chodnik
zarzygac schody
pobic innych nieznajomych
nachlac sie jak swinia
....
lista to dluga
zmiencie to
nie trzeba zyc jak koopa ludzi ktora uwaza uzywki za najlepszy sposob rozladowania stresu.
my jakos dajemy rade zyc bez takich blazenstw.
nie zebym nie lubil wypic, ale znac umiar trzeba.
zarzygac schody
pobic innych nieznajomych
nachlac sie jak swinia
....
lista to dluga
zmiencie to
nie trzeba zyc jak koopa ludzi ktora uwaza uzywki za najlepszy sposob rozladowania stresu.
my jakos dajemy rade zyc bez takich blazenstw.
nie zebym nie lubil wypic, ale znac umiar trzeba.
Mariola
...Monalisa bylas mi, marzylem tylko o Tobie,
rysowalem serca dwa pytalas po co to robie,
chcialas maz tylko co...
...Masz urodziny, kolejne Twoje urodziny bez Ciebie - rany boskie jak mi Ciebie brak.
Kochani Gdanszczanie
pomozcie odnalezc Mariole Oh. z Kokoszek (napewno nazywa sie juz inaczej) - szukam Jej a takze jej przyjaciol, krewnych, znajomych.
...pomozcie blagam.
chcialas maz tylko co...
...Masz urodziny, kolejne Twoje urodziny bez Ciebie - rany boskie jak mi Ciebie brak.
Kochani Gdanszczanie
pomozcie odnalezc Mariole Oh. z Kokoszek (napewno nazywa sie juz inaczej) - szukam Jej a takze jej przyjaciol, krewnych, znajomych.
...pomozcie blagam.
BUKA JAK TAM KWADRAT ??
NIE MARTW SIE NAS TEZ NIE BYLO.
PIERWSZY WTOREK BEZ KWADRATU NIE WIEM OD JAK DLUGIEGO CZASU !!
GODZ 1.52 w nocy siedzialem sobie w domku i myslalem jak sie konczy imprezka w kwadracie, a pocieszalem sie ogladajac ALIEN (ktorys raz z kolei, ale nadal z tego gatunkow filmow jest on dla mnie THE BEST ) a dzisiaj co? praca.
PIERWSZY WTOREK BEZ KWADRATU NIE WIEM OD JAK DLUGIEGO CZASU !!
GODZ 1.52 w nocy siedzialem sobie w domku i myslalem jak sie konczy imprezka w kwadracie, a pocieszalem sie ogladajac ALIEN (ktorys raz z kolei, ale nadal z tego gatunkow filmow jest on dla mnie THE BEST ) a dzisiaj co? praca.
R@F@LSKI
Ty lepiej nie udawaj ze jestes chory, wykorzystasz kazda okazje aby sobie zrobic 8 dzien wolnego /tydzien.
Panie konserwatorze a czy to wazne czego czy wszystkiego czy jakiejs starej centrali telefonicznej i nic i tamn ic do roboty to pasuje co .
Jesli masz jakies ale.... czekam na telefon
Pozdrwiam Buke bo dawno mnie nie bylo aha ktos mnie wyzwal od pedalow i dresiarzy? - przykro ale nie mam ani jednego ani drugiego w swej karcie MENU
Pa
Panie konserwatorze a czy to wazne czego czy wszystkiego czy jakiejs starej centrali telefonicznej i nic i tamn ic do roboty to pasuje co .
Jesli masz jakies ale.... czekam na telefon
Pozdrwiam Buke bo dawno mnie nie bylo aha ktos mnie wyzwal od pedalow i dresiarzy? - przykro ale nie mam ani jednego ani drugiego w swej karcie MENU
Pa
Fizyczny Ból Samotności
Nic Dobrego - hmmm.... ja wiem jak boli !!! chcesz wiedziec jak ??? Okrutnie !!! Przez 16,5 roku życia bylem praktycznie sam, a przez 8 absolutnie sam !!!! bolalo jak diabli !!! Gozej niz kozonki i wyrwana prawa dolna oseka razem wziete !!! Ale teraz jest dobrze, juz dobrze !!! juz..... nie jestem sam (mam Plagiata ;->
Plagiat
Nie jestes taki !!! Czasem tylko za duzo wymyslas !!! Jestes jak kameleon !!! Na to jaki jestes ma wplyw wiele czynnikow a zwlaszcza osoby wokol ciebie, jak nie wiezysz to sam sie przekonaj, najgorsze jest to ze twoje MASKI wielu ludzi potrafi odczytac, a czasem poprostu za bardzo zucaja sie w oczy, niejednokrotnie poprostu az za bardzo nie jestes soba, za bardzo sie MASKUJESZ i przedobrzasz w ten sposob ze ci nie wychodzi !!!
MARIOLA
...Monalisa bylas mi, marzylem tylko o Tobie,
chcialas maz tylko co...
...mialas urodziny, kolejne Twoje urodziny bez Ciebie - rany boskie jak mi Ciebie brak.
Kochani Gdanszczanie ponawiam moj apel:
...pomozcie blagam.
chcialas maz tylko co...
...mialas urodziny, kolejne Twoje urodziny bez Ciebie - rany boskie jak mi Ciebie brak.
Kochani Gdanszczanie ponawiam moj apel:
...pomozcie blagam.
I zapanował spokój i porządek. Niedługo chyba nie będzie można nic linkować bo jakieś regulacje znowu narzucają. No nic. Breakamy rule w babilonie
https://www.youtube.com/watch?v=1DFWDD_FwBM
https://www.youtube.com/watch?v=1DFWDD_FwBM