Widok

HISZPAN NA KLATĘ Z DOWOLNYM FINAŁEM o_O

Któregoś razu pojawił się w tym Portalu (oczywiście przez wielkie P) felieton (o_O) o tzw. usługach towarzyskich. W zasadzie temat przeszedłby bez echa, gdyby nie dzisiejsza dyskusja przy świątecznym stole w większym gronie, pt. "prawdziwy facet nie korzysta z usług prostytutek" - nomen omen w pełni się z tą tezą zgadzam.
Siłą rzeczy zajrzałem do, chyba jedynego w trójmieście, działu ogłoszeń, gdzie bez większego skrępowania pewne panie oferują swoje wdzięki za określone z góry stawki. Pomijając "urodę" pań i zabawne zdjęcia, które tam zamieszczają, moją uwagę przykuła swoista nomenklatura tychże ogłoszeń. Ja, facet w średnim wieku, co z niejednego pieca chlebek spożywał, czytałem i...się zgubiłem. O ile słowo "francuski" (pisane czasem przez Z) kojarzyło mi się w sposób oczywisty, o tyle wyrażenie "hiszpan na klacie" już mniej:) Za to sformułowanie "dowolny finał" po prostu mnie przeraziło o_O Za to "namiętna lodowa wariacja z połykiem" spowodowała u mnie stany lękowe *_* Nie przechodząc na następną stroną ogłoszeń, wielkie woły krzyczały do mnie ANALNY POŁYK 150zł!!! Cóż...pieniądz deprawuje i upadla - ale aż tak?!
Nigdy nie korzystałem z usług prostytutek i nigdy też nie skorzystam. Dla mnie seks jest immanentnie związany z głębokim uczuciem, a nie z głębokim gardłem w autku za 100zł. Dziwię się tym facetom, którzy wydają np. 150zł za quasi-randkę z...dowolnym finałem.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7
studenci to są biedni, więc muszą dorabiać - może być studentka,
ale, że w operze tak kiepsko placa, to nie wiedzialem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
p.s. "wzięła dniówki na balkonie" - tak pochopnie oceniacie a może to np. znana śpiewaczka operowa? Albo studentka akademii muzyczne na wydziale estradowym? ;)
Podbijam wypowiedź Oleńki24 - fajna z nas ekipa;) I spolegliwie dodam że 'Rambo' to też dobra ksywa;) pzdr ludzie;)
"...nie będziemy tolerować nocnych burd, wrzasków i jej jęków na całą klatkę schodową..." -wzięła dniówki na balkonie???
Halewicz

2012-02-09 13:37

89.77.237.*
Re: Pruszcz Gdanski walczy z dziwkami i ich klientela!

Dwa lata temu pewna prostytutka wynajęła mieszkanie u nas w budynku na Fikakowie. Regularnie przyjmowała swoich klientów, różnej maści i wieku. Często w nocy pijani amatorzy wątpliwej jakości wdzięków dobijali się do tej "pani", bo ów dziewoja użyczyła im kod wejścia do klatki. W końcu mieliśmy dość. Poszliśmy z sąsiadem do niej i zakomunikowaliśmy, że to, co ona robi z własnym zadem, to nie nasza sprawa i może nawet się sprzedawać za 8,99 ale nie będziemy tolerować nocnych burd, wrzasków i jej jęków na całą klatkę schodową. Dostała ultimatum, widać po analizie doszła do wniosku, że bez jęków zarobić się nie da, na trzeźwych też niewiele da się ukręcić i się wyniosła.

errare est humana-fikakowo
kolejny ciężki dzień fryzjer, kosmetyczka....;)
Wiecie co jak Was się czyta to wszystko przechodzi bez kitu.
Człowiek jest zrypany po całym,ale wystarczy tu wejsc i moment się budzi.
A najlepsze jest to,że mimo czasami otrzejszej wyiany zdań zazwyczaj dochodzicie....(Hak zostaw te brydne mysli,bo już się Bambo ślini) do kompromisu miało być,tak..tak.

Pomijając czepialskich co tylko wchodzą by zaśmiecać wiekszość to fajna ekipa:)
To ja teraz po tym męcącym dniu biegania po kosmetyczkach i fryzjerach poczytam Was trochę i sobie odpocznę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz - lubię to!
ja nie jestem antyhydrant tylko nie lubie jak woda kapie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale sympatycznie:))) Nie bocz się już. Może przyjdzie dzień, że polubisz Halewicza ^^
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
zaczepiasz mnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
i was wymłócę? ^^
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale powróce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Rambo dostał w czambo
ide wyleczyć rany
Hydranta zostawiam w spokoju
pozdro poetą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jechane z faja Bambo!! Halewewicz na Prezydenta Gdanska!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lecz mama kocha swojego Bamba
szkoda że zawsze narobi szamba
wow
A kiedy Bambo na forum wchodzi
zawsze nam tutaj trochę nasmrodzi
A Może Bambo chcąc ujawnić tożsamość Halewicza jest pierwszym na forum agentem ACTA???

To by się zgadzało:
kryptonim: Rambo
hasło: Bambo
odzew: Dumbo
specjalizacja: Mambo nr 5 ( taniec śmiercionośny)...teraz się boje
nie koniecznie od razu tak pejoratywnie;) Może być tez tak:

Rambo jest killerem
A Bambo samplerem
żyją razem w jednym ciele
myśli mają wiele
Rambo krwi wciąż żąda
Bambo pon im sprząta
spójnej tożsamości brak
Czyżby to dla Dumbo znak?
kolega Bambo na forum mieszka
brudna ma szyję ten nasz koleżka

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (165 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry