Widok

HISZPAN NA KLATĘ Z DOWOLNYM FINAŁEM o_O

Któregoś razu pojawił się w tym Portalu (oczywiście przez wielkie P) felieton (o_O) o tzw. usługach towarzyskich. W zasadzie temat przeszedłby bez echa, gdyby nie dzisiejsza dyskusja przy świątecznym stole w większym gronie, pt. "prawdziwy facet nie korzysta z usług prostytutek" - nomen omen w pełni się z tą tezą zgadzam.
Siłą rzeczy zajrzałem do, chyba jedynego w trójmieście, działu ogłoszeń, gdzie bez większego skrępowania pewne panie oferują swoje wdzięki za określone z góry stawki. Pomijając "urodę" pań i zabawne zdjęcia, które tam zamieszczają, moją uwagę przykuła swoista nomenklatura tychże ogłoszeń. Ja, facet w średnim wieku, co z niejednego pieca chlebek spożywał, czytałem i...się zgubiłem. O ile słowo "francuski" (pisane czasem przez Z) kojarzyło mi się w sposób oczywisty, o tyle wyrażenie "hiszpan na klacie" już mniej:) Za to sformułowanie "dowolny finał" po prostu mnie przeraziło o_O Za to "namiętna lodowa wariacja z połykiem" spowodowała u mnie stany lękowe *_* Nie przechodząc na następną stroną ogłoszeń, wielkie woły krzyczały do mnie ANALNY POŁYK 150zł!!! Cóż...pieniądz deprawuje i upadla - ale aż tak?!
Nigdy nie korzystałem z usług prostytutek i nigdy też nie skorzystam. Dla mnie seks jest immanentnie związany z głębokim uczuciem, a nie z głębokim gardłem w autku za 100zł. Dziwię się tym facetom, którzy wydają np. 150zł za quasi-randkę z...dowolnym finałem.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7
to wypierd...j :) Twoja wola. Wolny kraj, wolne forum, wolny Hyde Park. Miłej jazdy tramwajem:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mam już popcorn i colę. Jeśli zaczniecie zapasy w kisielu, dajcie znać.

A tak przy okazji, ta historia z rurą bardzo mi się spodobała. :)
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz, proszę.... :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dama prosi, Halewicz spełnia:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziękuję :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszak przewód pokarmowy jest układem otwartym
tylko się nie ekscytuj tematem O_O
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Powracam do tematu - co raz więcej "salonów masażu", co raz mniej moralności i etyki w ludziach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
i o taki kraj walczylismy Hal, co nie moherze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jest popyt - jest podaż.

Z jednej strony: dla niezbyt starych i niezbyt brzydkich dziewcząt / kobiet jest to jakaś alternatywa wobec zapi@&^&lania w Biedronce za 1600. Szczególnie, jeśli skończyło się jakąś zaoczną Futurystykę i Prokreację czy inne (nomen-omen) Stosunki Mięzynarodowe.
Z dyplomem licencjata albo nawet mgr nie uchodzi siedzieć na kasie albo nosić kartony.

Z drugiej strony: znaczna część społeczeństwa ma problemy z kontaktach międzyludzkich. Komunikacja elektroniczna zabiła tą umiejętność.
Do tego dochodzi konsumpcjonizm (potrzebuję - mam. Nie potrzebuję - nie muszę się przejmować)

A, że powyższe ma mało wspólnego z moralnością?
Moralność zaczęła umierać, odkąd wychowaniem dzieci zajęło się państwo, zamiast rodziców.

A z własnych doświadczeń:
Nie.. nie korzystałem! Jestem zbyt młody, piękny i atrakcyjny, żeby za to płacić :]
Ale czasami żałuję...
Patrząc z perspektywy czasu, wielu problemów w życiu bym uniknął, gdybym w odpowiednim czasie poszedł na dziwki :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Patrząc z perspektywy czasu, wielu problemów w życiu bym uniknął, gdybym w odpowiednim czasie poszedł na dziwki :)"

możesz rozwinąć? :P

prostytutka jako terapeutka?

może Halowi by się przydała?
Mogę rozwinąć:
Uniknąłbym kilku fatalnych związków, gdyby krew dopływała mi do mózgu, a nie - powodowana testosteronem - metr niżej ;)
ojej

czy z Twojej wypowiedzi mozna wyinterpretowac jakas zyciowa rade?

"Jak nie jestes pewien, czy Twoja partnerka jest wlasciwą, to idź do prostytutki, a gdy skończysz i dalej będziesz chciał z nią być (partnerką), to znaczy że jest tą właściwą (tzw. test prostytutki)"

teraz do doszliśmy do poziomu, gdzie Dulskiemu się zjeżą włosy na głowie
To nie takie proste.
Jak już się zaczyna z kimś być, to (zazwyczaj) feromony blokują chęć korzystania z usług innych pań (nieistotne: płatnych czy nie).
A kiedy feromony "zwiędną", to często jest już za późno ;)

Jedno, co mogę doradzic młodzeży nabuzowanej hormonalnie: bzykajcie ile sie da - byle z głową (i gumką). Jest szansa, że wówczas ta właściwa osoba zauroczy nasz czymś innym niż tylko prawidłowym rozmieszczeniem tłuszczu we właściwych obszarach ciała.
Z drugiej strony - istnieje też ryzyko, ze przy takim hedonistycznym podejściu - przegapimy właściwą osobę.
albo bzykajcie sie ile wlezie,

żona nie musi być, ani urodziwa, ani ładna, ani skora

ważne żeby była majętna?

co złego było w małżeństwach z rozsadku... działaly przez wieki,
tylko w 2 poł XX wieku wygrala idea malzenstwa z milosci i w efekcie co 3 malzenstwo w Polsce sie rozpada
Prostytucja odbiera kobietom godność.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
pedalstwo odbiera godność mężczyźnie....
to ich godnosc chopie
i moga robic z nia co chca

takich argumentow nie kapuje,
ten o gejach jest genialny w tym kontekscie,

tylko nie brzmi juz tak szlachetnie, a homofobicznie,
a homofobia to przeciez zbrodnia w nowym wspanialy swiecie

wiec nie badz Hal dziwkofobem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy dziwkofobia to jakaś nowa choroba zakaźna? )))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Tak, jest to fobia niewiele mniej zaraźliwa niż homofobia.

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (360 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

do góry