HJR

Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne

Gdynia, Kcyńska 15

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Piotr - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam firmę HJR. Zarówno obsługa w salonie jak i sam montaż...
~Piotr
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 10 listopada 2020

Polecam!!! wątek zamknięty Szczerze polecam zakup drzwi oraz montaż za pośrednictwem firmy HJR w Gdyni....
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 maja 2018

Polecam!!! wątek zamknięty Szczerze polecam zakup drzwi oraz montaż za pośrednictwem firmy HJR w Gdyni....
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 maja 2018

Profesjonalne doradztwo i wymiana drzwi wątek zamknięty Wybór drzwi został nam bardzo ułatwiony przez doradcę w salonie. Montaż...
~MS
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 lipca 2017

Montaż drzwi wejściowych wątek zamknięty Z racji przeprowadzki długo szukaliśmy autoryzowanego punktu zajmującego się...
~Zadowolony klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 września 2016

Powrót wiary w dobrego fachowca. wątek zamknięty Świetnie wykonany montaż drzwi pokojowych i wejściowych. Pełny...
~Ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2016

GORĄCO POLECAM !!! wątek zamknięty Salon drzwiowy HJR to salon do którego warto zajrzeć jeśli zamierzamy zakupić...
~MANIEK
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2013

Jest super ! wątek zamknięty Kolejny raz skorzystałem z usług tego salonu drzwiowego. Jest super! Mogłem...
~Waldemar Plicht
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2014

Polecam przez wielkie P. wątek zamknięty Od lat korzystamy z usług firmy, pełen profesjonalizm, bez dwóch zdań, montaż...
~Beata
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 maja 2013

SOLIDNA FIRMA wątek zamknięty Korzystałem z usług firmy wstawiałem drzwi i futryny oraz drzwi wejściowe do...
~roman
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 czerwca 2010

SUPER FIRMA !! SZCZERZE POLECAM wątek zamknięty Wymieniałam drzwi wejściowe. Rodzina poleciła mi firmę HJR. Zaproponowali mi...
~Bozena P
1

dodano: 1 sierpnia 2010

Polecam! wątek zamknięty Rewelacja! Trochę się tego montażu bałem. Wstawiałem drzwi antywłamaniowe z...
~Sylwester
-

dodano: 2 sierpnia 2010

Pełen profesjonalizm!!! wątek zamknięty W Firmie HJR zamówiłam drzwi wewnętrzne Porta wraz z montażem. Podczas...
~Ola P
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 20 lipca 2010

Nie polecam wątek zamknięty Firma nie dbająca o klienta.Wielokrotne naprawianie swoich usterek.Bardzo...
~oksyw
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 19 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

14

wątków

do góry