Widok

H&M-praca

witam, proszę o opinie jak się pracuje w H&M, dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
słabe zarobki na 1/2 lub 3/4 etatu i dla tych co nie mają doświadczenia- bo takimi się łatwiej steruje, nie znają swoich praw, na mobbing zamiast sądem pracy- reagują płaczem w kąciku i zap... dalej jak murzyn, jak każda inna sieciówka- chcesz wiedzieć jak jest- pokręć się chwilę w dowolnym H&M przez 45min i poobserwuj atmosferę , najlepiej w jakiś weekend i spróbuj zlokalizować kierownika- odechce CI się
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie tak jest w sieciowkach pracownicy chodzą jak za kare masakra
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja akurat uważam inaczej, niż moi przedmówcy. Pracowałam jakiś czas w HM i nie narzekam, zarobki były jak dla mnie ok, w porównaniu np. do reserved - to o wiele wyższe. Atmosfera? Jak dla mnie bomba, nie czułam z żadnej strony mobingu, wręcz przeciwnie wszyscy byli pomocni, sympatyczni i wyrozumiali.
Wiadomo, pracy dużo - zwłaszcza w okresie wakacyjnym, ale to jak chyba w każdym sklepie tego rodzaju.
Jak najbardziej polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

infolinia praca (14 odpowiedzi)

Konsultant Infolinii Medycznej · LeasingTeam Sp. z o.o. , czy ktoś orientuje się, czy jest to...

Wieczni poszukiwacze pracownika (315 odpowiedzi)

Ogłoszenia, które od kilku tygodni pojawiają się a mimo to odpowiedniego pracownika zatrudnić się...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

do góry