Widok
upadłość nie oznacza braku zapłaty. wszystko zależy od syndyka masy upadłościowej to raz. a dwa - generalnie myślę, że forumowiczów mało interesuje czy płacą czy nie płacą - bardziej zmartwią się te pary młode, które zaklepały tam wesele
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
Wiem że może mało ich to interesuje czy płaca czy też nie , ale jesteśmy tak samo poirytowani tą sytuacją jak oni, i również mamy prawo do wypowiedzi, domyślamy się iż jest mała szansa na otrzymanie zwrotu zadłużenia nie oszukujmy się.
chcemy przestrzec i poinformować innych klientów, bo sam hotel raczej nie raczy tego zrobić.
chcemy przestrzec i poinformować innych klientów, bo sam hotel raczej nie raczy tego zrobić.
to musi być okropne! taka wiadomość na kilka miesięcy przed ślubem,,.. szkoda gadać. Swoją drogą nic na ich stronie nie ma o zamknięciu ;|
www.slubwtrojmiescie.pl - Trójmieski portal ślubny, zapraszam
my jedziemy dziś się dowiedzieć do księgowej o naszą zaliczkę bo chcemy zabrać. Poinformowano nas że wesele może się odbyć pod warunkiem że znajdzie sie nowy właściciel i co mamy czekać tak ? Bez jaj ludzie tak nie moze być. i co miesiac przed ślubem powiedzą nam przykro ale nie . hahahahhaha Dobre żarty
Hotel zamkniety,wlasciciela wraz ze synem narobili dlugow i doprowadzili do upadlosci majatkowej ale jeszcze maja dom po rodzicach pa Kazimierza,meza wykonczyla calkowicie i zamknela w zakladzie opiekunczym w Kostkowie k/ Wejherowa a sama uciekla w nieznane, to test tragedia ,ale niemoze ujsc bezkarnie,pracowalem tam i tez zalegaja mi z pieniedzmi, wszyscy poszkodowani musimy walczyc o swoje,
ja planowałam wesele na lipca 2013 roku w marcu poinformowano nas że wesela nie będzie a kasy wpłaconej czyli 2 tyś zł nie odzyskamy, podaliśmy ich do sądu nasz adwokat mówi że sprawa jest do wygrania. a hotel nie zbankrutował tylko został zamknięty przez samych właścicieli , można to sprawdzić na stronie urzędu miasta. a kasę muszą oddać.