Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
HOTEL MURAT- OGŁASZA UPADŁOŚĆ wątek zamknięty Dziś nasza firma została telefonicznie poinformowana przez księgową w hotelu...
~www.wulkanfajerwerki.pl
19

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 lutego 2013

Murat R wątek zamknięty Hotel jest super miło się w nim przebywa , ja w nim przebyłem wspaniałe 2...
~szczur hotelowy
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 marca 2013

Bez konkurencji wątek zamknięty Masz ochotę na pyszny niedzielny obiadek, a nie chce ci sie gotować w domu?...
~Adam
-

dodano: 30 grudnia 2012

Super. Gorąco polecam wątek zamknięty Bardzo miła i dyskretna obsługa. Dania smaczne, doskonale doprawione i bardzo...
~krys
-

dodano: 26 listopada 2012

powrot do przeszłości wątek zamknięty Na samym poczatku hotel robi bardzo dobre wrażenie, duża, przestronna...
~Ania
-

dodano: 18 października 2012

Nie polecam ! wątek zamknięty Zgadzam się z negatywnymi opiniami. Byłem tam na obiedzie z Rodziną.Obsługa...
~Patryk
-

dodano: 4 maja 2012

Polecam goraco wątek zamknięty W dniu wczorajszym skorzystalismy z Niedzielnego Obiadu w formie bufetu....
~Redzianka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2012

Obiady niedzielne wątek zamknięty Jednym słowem super , jedzenie bardzo smaczne , obsługa miła, uśmiechnięta to...
~Alekasandra
-

dodano: 19 kwietnia 2012

Nie polecam! wątek zamknięty Ja również muszę się z zgodzić z negatywnymi opiniami. Byłam tam wczoraj na...
~Agnieszka
3

dodano: 2 kwietnia 2012

pierwszy i ostatni raz wątek zamknięty Zostałam zaproszona w Wielkanoc na obiad z rodziną. Średnia kuchnia ale cena...
~Małgorzata
-

dodano: 13 kwietnia 2012

Polecam! wątek zamknięty Jak najbardziej polecam restauracje w Hotelu. Kelnerzy są mili i zawsze...
~Angelika
-

dodano: 21 marca 2012

Ogólnie nie polecam wątek zamknięty Part II Kosz owoców który miał być z samej nazwy koszem okazał się małą...
~Beata
2

dodano: 13 lutego 2011

Wspaniała impreza!! wątek zamknięty Witam, W dniu 18.02.2012 byłam z przyjaciółmi na Balu Maskowym w hotelu...
~Ania
1

dodano: 21 lutego 2012

ostatni spadek hotelu wątek zamknięty mala liczba profesjonalnego personelu uwidacznia braki na kazdym kroku jak w...
~gosc
2

dodano: 1 lipca 2011

niedrogo i smacznie wątek zamknięty Razem z Rodziną korzystamy od czasu do czasu z imprez w Muracie i...
~Agata
-

dodano: 12 stycznia 2012

Jakość i smak potraw - to podstawa! wątek zamknięty Spotkanie z przyjaciółmi - 1. danie, 2. danie, deser, czyli pełen komplet :)...
~Jackob
-

dodano: 24 maja 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry