Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo dobre meble wątek zamknięty Jestem wprost zachwycona meblami HTH. Polecili mi je znajomi i mieli rację,...
~Zuzanna82
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2013

Brakuje świeżych opinii wątek zamknięty Witam, Też jestem zainteresowany zakupem, ale oprócz historii pana z 2009...
~azazel
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 września 2012

Moja przygoda z HTH wątek zamknięty Zaczęło się jeszcze w końcu 2009 roku, kiedy to z mężem stanęliśmy w drzwiach...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 października 2010

Również nie polecam. wątek zamknięty Ładne meble za niemałe pieniądze. Niestety przestrzegam wszystkich...
~Petent
2

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 maja 2009

HTH -Polecam prawdziwy ekspert w Kuchni wątek zamknięty Tego oczekiwalismy od "Eksperta w Kuchni" -milo,szybko,sprawnie i...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 września 2009

Mirosław Głuchowski - Dyrektor Oddziału wątek zamknięty Dotyczy : Odpowiedzi na złą opinię Nagłówek : "Nie polecam tej firmy"...
~Mirosław Głuchowski
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 26 listopada 2008

Niezawodni wątek zamknięty W 2005 roku zamowilam w HTH kuchnie, mialam z nia pare problemow, wszystkie...
~Aga
-

dodano: 20 listopada 2008

Nie polecam tej firmy wątek zamknięty Firma HTH od lipca montuje nam kuchnie i niestety nie może skończyć....
~Dariusz
-

dodano: 9 listopada 2008

HTH, czyli zadowolenie Klienta. wątek zamknięty Chciałbym serdecznie podziękować za miłą i przede wszystkim profesjonalną,...
~Dariusz Jackiewicz
-

dodano: 28 kwietnia 2008

Warto skorzystać z usług HTH !!! wątek zamknięty Dzięki HTH nasza kuchnia wygląda nowocześnie i przyjaźnie. W czasie naszego...
~Joanna
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 21 maja 2007

na razie krótko wątek zamknięty Przy okazji napiszę więcej o swoich doświadczeniach z firmą hth, na razie na...
~Marzena
-

dodano: 17 maja 2007

mieliśmy szczęście że trafiliśmy do HTH wątek zamknięty 2 opinie szczęśliwych właścicieli kuchni HTH OPINIA ŻONY: Pełen...
~Marcin
-

dodano: 19 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

12

wątków

do góry