Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kamila - ocena Pani Adwokat Ewelina Baranowska-Haber jest godna polecenia. Bardzo szybko i...
~Kamila
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 8 czerwca 2025

Wioletta - ocena Bardzo pomocna i konkretna polecam panią Mecenas Ewelinę Baranowską-Haber ....
~Wioletta
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 8 czerwca 2025

AW - ocena Kancelaria godna polecenia. Profesjonalna pomoc prawna w prowadzeniu sprawy...
~AW
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 4 czerwca 2025

Monika - ocena Najlepsi prawnicy jakich do tej pory spotkałam . Profesjonalni, zaangażowani...
~Monika
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 3 czerwca 2025

Natalia - ocena Pan Mecenas kompetentny i życzliwy. Podszedł do naszego tematu wielowątkowo i...
~Natalia
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 3 czerwca 2025

Arkadiusz - ocena Kancelaria działa szybko i sprawnie. Nie trzeba się martwić o najmniejsze...
~Arkadiusz
-

dodano: 29 maja 2025

Kazimierz - ocena Świetny rzeczowy i godny polecenia adwokat Błażej Haber. Moją sprawę sądową...
~Kazimierz
-

dodano: 29 maja 2025

Vital S. - ocena Jestem bardzo wdzięczny za profesjonalną pomoc prawną w prowadzeniu sprawy...
~Vital S.
-

dodano: 28 maja 2025

Mariusz - ocena Pani Mecenas Ewelina Baranowska -Haber jest osobą rzetelną oraz bardzo...
~Mariusz
-

dodano: 27 maja 2025

Kasia - ocena Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią adwokat Ewelina Baranowską...
~Kasia
-

dodano: 20 maja 2025

Dorota - ocena Z czystym sercem polecam kancelarię. Pani mecenas Ewelina prowadziła moją...
~Dorota
-

dodano: 19 maja 2025

Maja - ocena Współpracę z panią Mecenas Adwokat Ewelina Baranowską - Haber oceniam na...
~Maja
-

dodano: 16 maja 2025

marcin - ocena Polecam Kancelaria godna polecenia. Świetni prawnicy.
~marcin
-

dodano: 8 maja 2025

Aleksandra - ocena Kancelaria Adwokacka Haber/Haber to świetny wybór dla każdego kto potrzebuje...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 30 kwietnia 2025

Karolina - ocena Polecam z czystym sumieniem. Świetni prawnicy i fachowcy. Do tego wspaniali...
~Karolina
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 29 kwietnia 2025

Rafał - ocena Profesjonalizm, rzetelności, zaangażowanie i skuteczność - tak w skrócie mogę...
~Rafał
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 6 marca 2025

Ewa Próchnicka - ocena Polecam bardzo kancelarię Haber@Haber,a zwłaszcza nieocenioną pomoc Mecenasa...
~Ewa Próchnicka
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 7 lutego 2025

Natalia B. - ocena Profesjonaliści w każdym calu. Jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz...
~Natalia B.
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 14 stycznia 2025

ENHA Studio - ocena polecam serdecznie! Obsługa prawnicza na najwyżsyzm poziomie, pełne wsparcie...
~ENHA Studio
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 14 stycznia 2025

Lucjan - ocena Polecam Kancelarię Haber&Haber. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy, moja...
~Lucjan
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 2 stycznia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry